Loading...

Branding van uw zakelijke oplaadpunt

Onlangs heeft Laadpunt Nederland oplaadstations gerealiseerd voor Valori uit Nieuwegein. Naast de juiste keuze van het laadstation, 2 x 11kw, vormden ook de verkeersborden een belangrijk onderdeel van de installatie. De verkeersborden zijn niet alleen praktisch om de klant te wijzen op de aanwezigheid van het laadstation, door het gebruik van naam, logo’s en kleur versterkt het de huisstijl van de onderneming en daarmee de duurzame uitstraling van het bedrijf.

Naast verkeersborden is het ook mogelijk om de covers van het Laadpunt in iedere gewenste Ral kleur te leveren en / of te voorzien van stickers met uw bedrijfslogo. Voor extra duidelijkheid en markering van de parkeerplaats behoort ook het markeren van de parkeervakken tot de mogelijkheden

 

Branding van uw zakelijke oplaadpunt

Door Jobert Cornelis|april 17, 2015|Project in de Schijnwerpers|0 Reacties

About the Author: Jobert Cornelis

"Sinds enkele jaren ben ik gefascineerd door de wereld van elektrische voertuigen, elektrisch laden en alternatieven voor het gebruik van fossiele brandstoffen. Ik merk dat de markt nog ondoorzichtig is en men veelal vervalt in allerlei technische termen. Als we willen dat de markt door een breed publiek omarmd wordt dan vereist dat een uitleg in duidelijke taal. Dat is ook de missie in onze blog en nieuwsbrieven, interessant, uitleg vanuit de praktijk en in begrijpelijke taal."

Geef een reactie