De beste laadpalen.

Bij Laadpunt Nederland zijn wij voor onze klanten altijd opzoek naar het beste advies. Hierbij maken wij continu een afweging tussen producteigenschappen, prijs en uiteraard kwaliteit. Wij spreken elke dag klanten die ‘door de bomen het bos niet meer zien’ en dat begrijpen wij maar al te goed. De markt van elektrisch rijden is nog jong, maar ontwikkelt zich wel erg snel. Er komen ook steeds meer aanbieders bij die zich nog moeten bewijzen. Wij hebben op dit moment het grootste portfolio A-merken in Nederland. De producenten van deze merken hebben zich inmiddels al bewezen met mooie producten en oplossingen.

 

Eindejaarsdeals voor laadpunten

Wij zien dat er op dit moment een aantal interessante aanbiedingen gedaan worden door diverse producenten. Prijs is 1 van de belangrijkste beslissingscriteria voor onze klanten. Dat is de reden dat wij met dit bericht alle acties voor laadpalen eens extra onder de aandacht willen brengen. Er zitten mooie aanbiedingen tussen die voor een specifieke situatie best eens interessant kunnen zijn. Hieronder lichten wij graag de acties per merk even toe.

 

van € 2089 voor € 1680

The New Motion Pro 2×22 kW 20% korting

Een slim en fraai vormgegeven laadpunt voor het veilig opladen van alle elektrische auto’s op optimaal vermogen. Slag en stootvast en regen en stof bestendig waardoor deze voldoet aan de IP54 eisen voor buitengebruik. Dit laadpunt geeft realtime inzicht in uw stroomverbruik via uw eigen online omgeving. Dit maakt het een ideaal punt voor zakelijk gebruik met geavanceerde laaddiensten zoals automatische verrekening voor gastgebruik en het commercieel exploiteren.
Dit laadpunt was vroeger bekend onder de naam “Lolo 3”.

 

Meer informatie

Maxem + ICU EVe mini 22 kW 15% korting

De Eve Mini is de nieuwste toevoeging aan de complete lijn hightech EV laadstations van ICU. De Eve Mini heeft een enkel stopcontact of vaste kabel en is met verschillende laadvermogens geschikt voor iedere elektrische auto. Dankzij slimme technologie kan het laadstation de stroomkosten automatisch verrekenen en altijd met optimaal vermogen laden. De behuizing van de Eve Mini is zeer solide, uiterst compact en heeft een modern design. Dit maakt de Eve Mini een ideaal laadstation voor thuis of bij kantoor.

 

Meer informatie

van € 1444 voor € 1199

online laadpaal

EV-Box HomeLine + 40% korting laadkabel

€ 825,-

EV-Box laadkabel korting van 40%

Het HomeLine laadpunt van EV-Box is een prima laadoplossing voor thuis. De HomeLine is leverbaar met een contactdoos of een vaste kabel en wordt bevestigd aan een paal of een wandbeugel. Met de type 2 contactdoos (de Europese standaard) is het laadstation geschikt voor elk model elektrische auto. Met de vaste kabel kan een laadsessie direct beginnen, ongeacht hoe de auto geparkeerd is.

Meer informatie