U het laadpunt, wij de investering

Bij Laadpunt Nederland willen we dat elektrische auto’s overal makkelijk en snel kunnen worden opgeladen. Om dit mogelijk te maken bieden wij onze klanten een turn-key-concept. Laadpunt neemt het beheer, de exploitatie en de investering van het laadpunt over.

Voordelen van een laadpunt bij uw bedrijf

Een laadpunt bij uw bedrijf biedt verschillende voordelen. U onderscheidt zich met deze extra service van uw concurrenten. Uw bedrijf wordt een interessantere locatie voor bedrijven die over elektrische leasewagens beschikken, bijvoorbeeld als ze u moeten bezoeken voor evenementen en vergaderingen. Uw laadpunt en daarmee uw bedrijf zal via tientallen websites, mobiele app’s en navigatiesystemen naar voren komen. Uw bedrijf zal dus makkelijker gevonden worden als u over laadpunten beschikt. Tenslotte versterkt het aanbieden van laadpunten de duurzame uitstraling van een bedrijf en draagt u bij aan de mobiliteit van elektrische vervoer.

Meer informatie

Uw laadpunt in goede handen

Door de sterke toename van elektrisch rijden groeit de behoefte aan laadvoorzieningen. Laadpunt Nederland ondersteunt u als beheerder van de laadvoorzieningen op uw terrein. Wij zorgen dat de laadinfrastructuur altijd up to date is, dat er met de juiste vermogens geladen kan worden en dat uw stroomkosten netjes vergoed worden.

Meer informatie

Wij investeren in de laadpunten

Laadpunt Nederland investeert op basis van marktkennis en ondernemerschap voor eigen rekening in laadpunten. Hierdoor hoeft u als bedrijf niet zelf te investeren in hardware, tijd en kennis. Wij beheren, onderhouden en exploiteren de geplaatste laders. Heeft u al een (gedeeltelijke) laadvoorziening? Wij nemen deze voor u over, zodat u het geheel als een voorziening bij ons kunt onderbrengen.

Meer informatie

Advies over een zakelijk laadpunt?

Zoekt u een zakelijke laadoplossing, maar twijfelt u nog over eigen beheer of exploitatie? Laadpunt Nederland komt graag bij u langs voor een advies gericht op uw bedrijfssituatie. We inventariseren direct de technische mogelijkheden op uw locatie. Op basis van praktijkervaringen berekenen wij binnen welke termijn de investering is terugverdiend. Zo kiest u altijd weloverwogen voor eigen beheer of exploitatie.

Meer informatie?

Wilt u wel een laadpunt, maar niet de investering? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Contact opnemen