Een laadpaal installeren?

Zoekt u een oplaadpunt voor uw klant? Laadpunt Nederland is de specialist in de levering van laadpalen en biedt merkonafhankelijk advies. Doordat wij onze tijd alleen aan het leveren en installeren van laadpunten besteden kunnen wij onszelf specialist noemen. U kunt ook profiteren van ons specialisme en zo ook uw klant.

Nieuwste techniek

U herkent het vast wel; u bent druk bij uw klanten, ondertussen moet u ook offertes uitbrengen voor nieuwe klanten of opdrachten en in uw vrije tijd bent u ook nog bezig met de administratie. Het is simpelweg niet mogelijk om ook nog tijd te besteden aan nieuwe technieken en innovaties. Toch gaan de ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden en laden dermate snel dat u het risico loopt het verkeerde advies te geven wanneer u niet op de hoogte bent. Dit heeft allerlei vervelende gevolgen waardoor u en uw klant niet tevreden zullen zijn.

De voordelen van Laadpunt Nederland

1 aanspreekpunt

Bij Laadpunt Nederland heeft u alle diensten rondom de aanschaf en het onderhoud van uw laadpaal bij één partij.

Onafhankelijk

Laadpunt Nederland geeft onafhankelijk advies over laadpalen, oplaadmethodes en vermogens.

Specialist

Bij Laadpunt Nederland hebben we alle nodige kennis en expertise in huis. Onze experts hebben een achtergrond in de automotive industrie en elektrotechniek.

Laadpunt Nederland is uw partner

Bij Laadpunt Nederland stellen wij ons specialisme graag ter beschikking. U kunt met ons bellen voor advies over elke situatie, waarbij u altijd een nieuw inzicht krijgt. U kunt zelfs bij ons langskomen, of u nu op zoek bent naar een zakelijke laadpaal of een laadpaal voor thuis, ieder type laadpunt dat wij verkopen staat bij ons op kantoor in de showroom. U kunt zelfs uw klant meenemen om zelfstandig de laadpunten te bekijken. Daarnaast staat onze vergaderruimte tot uw beschikking om daar uw aanpak met uw klant te bespreken.

Werkverdeling

U vraagt zich vast af hoe de werkverdeling er dan uitziet? Dat is geheel aan u. Wij vertrouwen er natuurlijk op dat u bij ons een laadpunt besteld als wij u advies hebben gegeven. U kunt er ook voor kiezen om ons de afmontage en inbedrijfstelling te laten doen. Wij werken op dit moment met veel installatiepartners samen die elk voor een eigen werkwijze kiezen. Wij hechten veel waarde aan transparantie en afspraak is afspraak!

Meer informatie?

Meer informatie over het aanschaffen van een laadpunt, de installatie en onze service? Bel ons!

FAQ
contact