Laadpaal installeren

U heeft al een laadpaal aangeschaft, maar de installatie is net een stap te ver? Laadpunt Nederland verzorgt de installatie voor u. We komen bij u langs om uw situatie en wensen in kaart te brengen. Vervolgens zorgen we dat de installatie van uw laadpaal perfect verloopt. We houden daarbij rekening met de huidige situatie, maar ook met de toekomst. In een snel ontwikkelende markt wilt u niet achter de feiten aan lopen. U wilt voorbereid zijn op een toekomstige uitbreiding van uw elektrische wagenpark.

Infrastructuur en locatie

Heeft u vragen over het (her)inrichten van de infrastructuur voor laadpalen of wilt u weten op welke plek uw laadpalen het beste kunnen worden geplaatst? Wij denken graag mee en spreken ons advies uit, zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken. We komen vrijblijvend bij u langs.

Wij werken met eigen installateurs

Bij Laadpunt Nederland werken uitsluitend technisch installateurs met jarenlange ervaring met de installatie van laadpalen. U staat altijd direct in contact met mensen die de mogelijkheden en beperkingen kennen en u inhoudelijk kunnen adviseren. Bij ons vindt u alle services onder één dak. Dat is onze kracht.

Meer informatie

Prijzen

Laadpunt Nederland werkt met vaste prijzen voor de installatie van een laadpunt bij u thuis of bij uw kantoor. Voor specifieke aanvragen maken wij altijd een offerte op maat. Hieronder vindt u een overzicht van de prijzen (excl. btw) van de installatiepakketten van Laadpunt Nederland.

Pakket 1Pakket 2Pakket 3Zakelijk pakket
AardlekbeveiligingAardlekbeveiligingAardlekbeveiligingAardlekbeveiliging
Bekabeling max. 10 meterBekabeling max. 10 meterbekabeling max. 25 meterbekabeling max. 25 meter
Montage en inbedrijfstellingMontage en inbedrijfstellingMontage en inbedrijfstellingMontage en inbedrijfstelling
Graaf- en straatwerkzaamheden max. 3 meterGraaf- en straatwerkzaamheden max. 6 meterGraaf- en straatwerkzaamheden max. 15 meter
€ 375€ 475€ 575€ 899

* Op basis van een 1-fase installatie.

Lees onze blog

Meer weten over de installatie van een laadpaal?

Lees onze blog