Loading...

Een laadpaal kopen?

Zoekt u een oplaadpunt voor uw particuliere of zakelijke elektrische auto? Laadpunt Nederland is dé specialist in de levering van laadpalen en biedt merkonafhankelijk advies. We helpen u bij het maken van de juiste keuze voor een laadpaal of laadpalenpark. Ook zorgen we voor een betrouwbare en veilige installatie en verzorgen het onderhoud van uw laadpaal. Alles wordt door één partij geregeld. Wel zo makkelijk.

Onafhankelijk advies

De aanschaf van een laadpaal is niet heel ingewikkeld, maar vergt wel kennis. Laadpunt Nederland geeft onafhankelijk advies over het aanschaffen van een laadpaal.

We adviseren op basis van verschillende keuzecriteria, zoals oplaadmethodes (gelijkstroom of wisselspanning), stekkers, benodigde vermogens en laadkabels.

Wij werken nauw samen met verschillende leveranciers van a-merken en adviseren altijd het merk dat het beste bij uw wensen en situatie past.

Wat kost een laadpaal?

De kosten van een laadpaal of meerdere laadpalen hangen af van uw specifieke situatie en wensen.
Hieronder ziet u een selectie van onze meest verkochte laadpunten. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een compleet overzicht van alle merken en prijzen.

Bekijk alle laadpalen

De voordelen van Laadpunt Nederland

1 aanspreekpunt

Bij Laadpunt Nederland heeft u alle diensten rondom de aanschaf en het onderhoud van uw laadpaal bij één partij.

Onafhankelijk

Laadpunt Nederland geeft onafhankelijk advies over laadpalen, oplaadmethodes en vermogens.

Specialist

Bij Laadpunt Nederland hebben we alle nodige kennis en expertise in huis. Onze experts hebben een achtergrond in de automotive industrie en elektrotechniek.

Serviceteam met eigen monteurs

Onze service houdt niet op zodra de laadpaal is geïnstalleerd. Ons serviceteam staat ook na de installatie klaar voor eventuele reparaties en onderhoud. Hierin zijn wij uniek. U kunt ons altijd rechtstreeks bereiken als er een probleem is. Ook komen we jaarlijks bij u langs voor een controle van de laadpaal, de infrastructuur en voor een software-update. We hebben eigen installateurs in dienst, zodat u voor de installatie of een reparatie niet met een andere partij te maken krijgt. Een prettig idee.

Lees hier meer over het team van Laadpunt Nederland.

Laadpunt nodig voor uw bedrijf of instelling?

Ook voor de zakelijke markt zijn wij dé specialist op het gebied van laadpalen. U wilt een slimme laadoplossing voor meerdere vestigingen of voor een groeiend wagenpark aan elektrische auto’s? Of wilt u weten of een laadpaaloplossing een goede investering is voor uw organisatie? Laadpunt Nederland komt bij u langs voor een advies gericht op uw bedrijfssituatie.

We brengen uw wensen in kaart en achterhalen de mogelijkheden voor uw organisatie. Aan de hand van dit gesprek én een inventarisatie van de technische mogelijkheden op uw locatie, geven we u advies op maat. Daarmee bieden we de zekerheid dat de geadviseerde laadpaal de beste oplossing is voor uw bedrijf.

Laadpunt nodig voor uw bedrijf of instelling?

Lees hier meer informatie over deze dienst van Laadpunt Nederland.

Meer informatie?

Meer informatie over het aanschaffen van een laadpunt, de installatie en onze service? Bel ons!

Bel mij terug