Werk waar wij trots op zijn!

Bij onze klant Nysingh advocaten-notarissen N.V. hebben wij recentelijk een mooie laadvoorziening opgeleverd. De vraag van de klant was simpel; “Wij willen graag dat onze medewerkers kunnen opladen, maar ook onze bezoekers willen wij een extra service bieden.” Wij gingen op bezoek om de situatie bij de vestigingen in Zwolle en Arnhem te inventariseren en een voorstel voor passende laadvoorzieningen te maken.

Welke laadpaal is de beste keus?

Er is gekozen voor laadpunten van The New Motion, de Lolo 3, die inmiddels is omgedoopt naar ‘The New Motion laadpaal’. Met dit laadpunt kunnen alle bezoekers en de eigen medewerkers van Nysingh een elektrische auto opladen met een maximaal vermogen van 11kW.
Deze laadpalen zijn daarnaast geschikt voor verrekening van de stroomkosten en ze zijn in te stellen voor toegangsrestrictie. Hiermee kan voorkomen worden dat onbevoegden van het laadpunt gebruik maken. Bij Nysingh is de huisstijl op een zeer professionele manier aangepakt, dus ook de laadpunten moesten voldoen aan strenge eisen. Zodoende zijn de laadpalen volledig in huisstijl uitgevoerd; zo gaan ze volledig op in het bestaande exterieur van de panden. Voor ons is het altijd weer een extra leuke uitdaging wanneer een klant specifieke wensen bij laadpalen heeft.

Hieronder tref u een impressie van het opgeleverde project. Bent u zelf ook opzoek naar een laadvoorziening? Neemt u gerust contact op met Laadpunt Nederland, geheel vrijblijvend.