Loading...

Laadpalen voor uw elektrische auto’s

De aanschaf van een laadpaal kan toch niet heel ingewikkeld zijn? Het is inderdaad niet moeilijk, maar vergt wel kennis. Laadpunt Nederland begeleidt u bij het maken van de keuze voor een laadpaal die in uw situatie en bij uw auto(park) het best is. We houden rekening met alle keuzecriteria, denk aan oplaadmethodes, (gelijkstroom of wisselspanning), stekkers, benodigde vermogens en laadkabels. U hoeft zich hierin niet te verdiepen, dat doen wij voor u.

Grootste assortiment A-merken in Nederland

Staat u op het punt om een laadpaal aan te schaffen voor op kantoor? Laadpunt Nederland biedt u een onafhankelijk advies en verkoopt en installeert laadpalen van verschillende merken. Wij helpen u bij het bepalen van de juiste keuze. Bijvoorbeeld over het beste merk laadpaal voor uw auto, de keuze voor een ‘slimme’ of ‘domme’ laadpaal en de bijbehorende infrastructuur. Wij hebben het grootste assortiment A-merken in Nederland. Zodoende bent u verzekerd van het beste advies.

Wat kost een laadpaal?

De kosten van een laadpaal of meerdere laadpalen hangen af van uw specifieke situatie en wensen.
Hieronder ziet u een selectie van ons assortiment. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een compleet overzicht van alle merken en prijzen.

Bekijk alle producten

De voordelen van Laadpunt Nederland

1 aanspreekpunt

Bij Laadpunt Nederland heeft u alle diensten rondom de aanschaf en het onderhoud van uw laadpaal bij één partij.

Onafhankelijk

Laadpunt Nederland geeft onafhankelijk advies over laadpalen, oplaadmethodes en vermogens.

Specialist

Bij Laadpunt Nederland hebben we alle nodige kennis en expertise in huis. Onze experts hebben een achtergrond in de automotive industrie en elektrotechniek.

EVa

U wilt misschien niet meteen contact met ons opnemen, maar u heeft wel behoefte aan meer informatie? Hiervoor hebben wij een keuzehulp ontwikkelt, op basis van een paar vragen krijgt u automatisch een selectie van de laadpunten die goed bij uw situatie passen.

EVa
contact

Meer informatie?

Meer informatie over het aanschaffen van een laadpunt, de installatie en onze service? Bel ons!

FAQ
contact