DIC Laadzuil

Gegevens
Vermogen: 3,7kW, 7,4kW, 11kW, 22kW
Vaste kabel: Optioneel
Werking: Online
Montage: Paal
Stroomkostenverrekening: Ja
Aansluiting: Type 1, Type 2
DC foutstroombeveiliging: Nee
Toegangsrestrictie: Ja
Prijs
Vanaf: €1275
Vragen?
Meer weten over laden, laadpalen of elektrisch rijden? Lees dan de veel gestelde vragen.

DIC is een oer-Hollandse fabrikant van laadsystemen en kenmerkt zich door haar robuuste kwaliteit. Alle modellen zijn gemaakt van staal, verzinkt en gecoat in kleur. De kostbare techniek is afgesloten met een cilinderslot en de Mennekes contactdozen zijn voorzien van een afvoersysteem zodat condens , vuil of smeer niet in de onderdelen achterblijft
De laadzuil is voorzien van 2 contactdozen en het laadproces start automatisch. Optioneel kan het model worden uitgevoerd met sleutel of RFID toegang beveiliging. Ook een online verbinding met een backoffice, om inzicht te krijgen in het stroomverbruik en automatisch te verrekenen, behoort tot de mogelijkheden.

Vaste Kabel: Optioneel
Deze laadpaal kan uitgerust worden met een vaste kabel. Een groot voordeel van een laadpunt met vaste laadkabel is dat de kabel niet steeds opgeborgen hoeft te worden: u hoeft als het geregend heeft geen natte kabel in uw auto mee te nemen. Een nadeel van een vaste kabel is dat enkel voertuigen met één type aansluiting opgeladen kunnen worden. Ook zijn deze laadpalen gevoeliger voor vandalisme, en daarmee minder geschikt voor in de publieke ruimte.
Werking: Online
Dit laadpunt kan online communiceren met een backoffice. Hierdoor kan er automatisch verrekend worden. Via een online dashboard kan de laadgeschiedenis van de paal worden bekeken. Ook kan de laadpaal op afstand bediend worden. Ook kan de software op afstand bijgewerkt worden.
Montage: Paal
Dit laadpunt kan gemonteerd worden op een paal. In sommige gevallen is het mogelijk om meerdere laadpunten op één paal te monteren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.
Automatische verrekening: Ja
Deze laadpaal is 'slim' en ondersteunt automatische verrekening. Het gehanteerde tarief kan door u worden bepaald.
Toegangsrestrictie: Ja
Dit laadpunt ondersteunt toegangsrestricties. Dit houdt in dat gebruik van deze laadpaal kan worden afgeschermd met een toegangspas of RFID-sleutelhanger. Toegangsrestrictie voorkomt dat er zonder toestemming bij de paal geladen kan worden.