FAQ items aan het laden...

EVBox Elvi

EVBox Elvi

Prijs

vanaf

€ 920

* exclusief 21% BTW

Over de EVBox Elvi

Elvi is ontworpen met het oog op de toekomst. Dit is je laatste laadpaal ooit. Ga je een andere elektrische auto kopen? Elvi verandert met je mee. Dit kan dankzij haar “click-on”-functie en modulair ontwerp. Upgrade simpelweg de laadkabel en ze is klaar voor je nieuwe auto!
Elvi’s modulair ontwerp zorgt voor een makkelijkere en snellere installatie voor zowel de elektricien als de gebruiker. Elvi bestaat uit maar drie onderdelen: de wanddock, het station en een optionele vaste laadkabel. De laadkabel wordt bijgeleverd als je een Elvi met vaste laadkabel bestelt. Laat de wanddock installeren door een elektricien. Het enige wat jij dan hoeft te doen is het station en de kabel erop te klikken en Elvi is klaar om te laden!
Verbonden met de gloednieuwe Hey by EVBox-app, heb je je laadsessies met Elvi altijd bij de hand. Elvi zorgt er ook voor dat ze het beschikbare vermogen efficiënt en zuinig verbruikt.
Plug de laadkabel in om te laden en haal ‘m eruit om te kunnen rijden. We houden het veilig en simpel, zodat jij volop kan genieten van je elektrische auto.

Meer informatie over de EVBox Elvi?

Meer informatie over het aanschaffen of de installatie van een laadpaal als de EVBox Elvi?
Laat uw gegevens achter, en wij bellen u terug!

Contact opnemen