EVBox PublicLine

Gegevens
Vermogen: 3,7kW, 7,4kW, 11kW, 22kW
Vaste kabel: Nee
Werking: Online
Montage: Paal
Stroomkostenverrekening: Ja
Aansluiting: Type 2
DC foutstroombeveiliging: Nee
Toegangsrestrictie: Ja
Prijs
Vanaf: €3495
Vragen?
Meer weten over laden, laadpalen of elektrisch rijden? Lees dan de veel gestelde vragen.

De EVBox PublicLine laadzuil is speciaal ontworpen voor het opladen van elektrische auto’s in de openbare ruimte. Deze roestvrijstalen laadstations zijn uitgerust met twee laadpunten en leverbaar voor alle gewenste vermogens.
De PublicLine wordt zeer aanbevolen voor grootschalige parkeerplaatsen en voor locaties waar laadstations veelvuldig gebruikt worden. Kleur en label van elk laadstation kunnen in uw huisstijl uitgevoerd worden.

Voordelen

  • Beschikbaar in verschillende vermogens
  • Aansluitbaar op alle grid-netwerken
  • Vraagt nauwelijks onderhoud
  • Volledig CE-certificering
  • Gemakkelijk en voordelig beheer van meerdere laadstations met de Hub/Satellite opstelling, waarbij er voor de communicatie maar één modem nodig is
  • Duurzame en efficiënte verdeling van laadvermogen met Smart Charging diensten
  • Instelbaar voor het laden in daluren
  • Beheer en softwareoptimalisatie op afstand
  • Modulaire, roestvrijstalen, vandalisme- en vuur-bestendige behuizing

Overbelasting voorkomen

Met Peak Shaving kunt u voor uw laadstations een maximum capaciteit instellen. Zo bent u er zeker van dat u de maximum stroomcapaciteit van uw parkeervoorziening niet zult overschrijden, zelfs niet tijdens piekuren.

Beschikbare capaciteit optimaal distribueren

Gebruik Load Balancing om de beschikbare capaciteit gelijkmatig te verdelen over alle stations die in gebruik zijn. Deze dienst garandeert dat alle auto’s op uw locatie optimaal kunnen laden, binnen de capaciteit van uw laadstations.

Vaste Kabel: Nee
Dit laadstation heeft geen vaste kabel. Dit houdt in dat de gebruiker van een laadpunt zelf een kabel mee moet nemen. Een voordeel van een elektrisch laadstation zonder vaste kabel is dat zowel elektrische auto\'s met een Type 1 aansluiting als die met een Type 2 aansluiting opgeladen kunnen worden. Nog een voordeel is dat dit laadpunt minder gevoelig is voor vandalisme. Dit maakt ze bij uitstek geschikt voor plaatsing in de publieke ruimte.
Werking: Online
Dit laadpunt kan online communiceren met een backoffice. Hierdoor kan er automatisch verrekend worden. Via een online dashboard kan de laadgeschiedenis van de paal worden bekeken. Ook kan de laadpaal op afstand bediend worden. Ook kan de software op afstand bijgewerkt worden.
Montage: Paal
Dit laadpunt kan gemonteerd worden op een paal. In sommige gevallen is het mogelijk om meerdere laadpunten op één paal te monteren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.
Automatische verrekening: Ja
Deze laadpaal is 'slim' en ondersteunt automatische verrekening. Het gehanteerde tarief kan door u worden bepaald.
Toegangsrestrictie: Ja
Dit laadpunt ondersteunt toegangsrestricties. Dit houdt in dat gebruik van deze laadpaal kan worden afgeschermd met een toegangspas of RFID-sleutelhanger. Toegangsrestrictie voorkomt dat er zonder toestemming bij de paal geladen kan worden.