EVBox Troniq 50

Gegevens
Vermogen: 50kW
Vaste kabel: Ja
Werking: Online
Montage: Paal
Stroomkostenverrekening: Ja, volledig automatisch
Aansluiting: Type 2, CCS Combo 1, CCS Combo 2
DC foutstroombeveiliging: Ja
Toegangsrestrictie: Ja
Prijs
Vanaf:
Vragen?
Meer weten over laden, laadpalen of elektrisch rijden? Lees dan de veel gestelde vragen.

EVBox Troniq’s gebruiksvriendelijke ontwerp maakt hem geschikt voor elke locatie en elke elektrische auto. Zijn slimme stroombeheerfuncties zorgen er altijd voor dat je voordelig én energie-efficiënt meerdere snelladers kunt beheren. Hij is bliksemsnel, enorm flexibel en toch vertrouwd. EVBox Troniq zet een nieuwe standaard voor alle snelladers. EVBox Troniq is uitgerust met een krachtig laadvermogen van 50 kW. Dit betekent dat hij binnen 30 minuten tot wel 125 km kan opladen!

Dankzij z’n flexibele bouw past EVBox Troniq perfect op elke plek én is hij geschikt voor elk type gebruiker wereldwijd. EVBox Troniq is uitgerust met een uittrekbaar laadkabelsysteem, bestendige behuizing, een geavanceerde temperatuurregulator en onderdelen van een oerdegelijke kwaliteit. EVBox Troniq krijg je niet stuk. Met behulp van smart-queuing verbruikt EVBox Troniq de beschikbare stroom altijd verantwoord én bespaart hij je de extra netbeheerkosten.

Vaste Kabel: Ja
Deze laadpaal heeft een vaste kabel. Een groot voordeel van een laadpunt met vaste laadkabel is dat de kabel niet steeds opgeborgen hoeft te worden: u hoeft als het geregend heeft geen natte kabel in uw auto mee te nemen. Een nadeel van een vaste kabel is dat enkel voertuigen met één type aansluiting opgeladen kunnen worden. Ook zijn deze laadpalen gevoeliger voor vandalisme, en daarmee minder geschikt voor in de publieke ruimte.
Werking: Online
Dit laadpunt kan online communiceren met een backoffice. Hierdoor kan er automatisch verrekend worden. Via een online dashboard kan de laadgeschiedenis van de paal worden bekeken. Ook kan de laadpaal op afstand bediend worden. Ook kan de software op afstand bijgewerkt worden.
Montage: Paal
Dit laadpunt kan gemonteerd worden op een paal. In sommige gevallen is het mogelijk om meerdere laadpunten op één paal te monteren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.
Automatische verrekening: Ja, volledig automatisch
Toegangsrestrictie: Ja
Dit laadpunt ondersteunt toegangsrestricties. Dit houdt in dat gebruik van deze laadpaal kan worden afgeschermd met een toegangspas of RFID-sleutelhanger. Toegangsrestrictie voorkomt dat er zonder toestemming bij de paal geladen kan worden.