ICU Eve Double Pro-line

Gegevens
Vermogen: 3,7kW, 7,4kW, 11kW, 22kW
Vaste kabel: Nee
Werking: Online
Montage: Wand, Paal
Stroomkostenverrekening: Ja
Aansluiting: Type 2
DC foutstroombeveiliging: Ja
Toegangsrestrictie: Ja
Prijs
Vanaf: €2475
Vragen?
Meer weten over laden, laadpalen of elektrisch rijden? Lees dan de veel gestelde vragen.

Een modern ontwerp en solide behuizing voor het veilig opladen van uw auto. Het laadstation is gemaakt van een speciaal composietmateriaal en versterkt met glasvezel. Dit zorgt er voor dat de behuizing zeer robuust is, niet verkleurt en optimaal bestand is tegen water en stof.

De Eve Double Pro-line is voorzien van 2 contactdozen en kan optioneel worden uitgevoerd met een duidelijk LCD-display waarop het laadproces is af te lezen. Via een online omgeving geeft de Eve Double Pro-line laadpaal realtime inzicht in uw stroomverbruik. Dit maakt het een ideaal punt voor zakelijk gebruik met geavanceerde laaddiensten zoals automatische vergoeding voor gastgebruik en het commercieel exploiteren.

Vaste Kabel: Nee
Dit laadstation heeft geen vaste kabel. Dit houdt in dat de gebruiker van een laadpunt zelf een kabel mee moet nemen. Een voordeel van een elektrisch laadstation zonder vaste kabel is dat zowel elektrische auto\'s met een Type 1 aansluiting als die met een Type 2 aansluiting opgeladen kunnen worden. Nog een voordeel is dat dit laadpunt minder gevoelig is voor vandalisme. Dit maakt ze bij uitstek geschikt voor plaatsing in de publieke ruimte.
Werking: Online
Dit laadpunt kan online communiceren met een backoffice. Hierdoor kan er automatisch verrekend worden. Via een online dashboard kan de laadgeschiedenis van de paal worden bekeken. Ook kan de laadpaal op afstand bediend worden. Ook kan de software op afstand bijgewerkt worden.
Montage: Wand, Paal
Dit laadpunt kan gemonteerd worden op een paal of aan een muur. In sommige gevallen is het mogelijk om meerdere laadpunten op één paal te monteren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.
Automatische verrekening: Ja
Deze laadpaal is 'slim' en ondersteunt automatische verrekening. Het gehanteerde tarief kan door u worden bepaald.
Toegangsrestrictie: Ja
Dit laadpunt ondersteunt toegangsrestricties. Dit houdt in dat gebruik van deze laadpaal kan worden afgeschermd met een toegangspas of RFID-sleutelhanger. Toegangsrestrictie voorkomt dat er zonder toestemming bij de paal geladen kan worden.