ICU Eve Single Pro-line

Gegevens
Vermogen: 3,7kW, 7,4kW, 11kW, 22kW
Vaste kabel: Optioneel
Werking: Online
Montage: Wand, Paal
Stroomkostenverrekening: Ja
Aansluiting: Type 2
DC foutstroombeveiliging: Ja
Toegangsrestrictie: Ja
Prijs
Vanaf: €975
Vragen?
Meer weten over laden, laadpalen of elektrisch rijden? Lees dan de veel gestelde vragen.

De Single Pro-line heeft een enkel stopcontact of vaste kabel en is met verschillende laadvermogens geschikt voor iedere elektrische auto. Dankzij slimme technologie kan het laadstation de stroomkosten automatisch verrekenen en altijd met optimaal vermogen laden. De behuizing van de Single Pro-line is zeer solide, uiterst compact en heeft een modern design. Dit maakt de Single Pro-line een ideaal laadstation voor thuis of bij kantoor.

Loadbalancing met Maxem Energy Manager

De ICU Single Pro-line werkt perfect samen met loadbalancing systemen zoals de Maxem. Met Maxem wordt uw laadpaal per seconde aangestuurd. Heeft u niets in huis aan staan? Dan stelt Maxem uw laadpunt sneller in – tot wel 50%! En zet u iets aan in huis? Dan regelt Maxem dat uw auto tijdelijk langzamer laadt. Wel zo veilig!

Naast de Maxem biedt de ICU Single Pro-line optioneel ook ondersteuning voor loadbalancing met een slimme meter.

Uw voordelen:

Future Proof systeem: 22 kW laadpunt om maximaal te laden.

Geen risico op overbelasting

Inzicht in energieverbruik voor huis, zonnepanelen en laadpunt.

Geen netverzwaring nodig.

Vaste Kabel: Optioneel
Deze laadpaal kan uitgerust worden met een vaste kabel. Een groot voordeel van een laadpunt met vaste laadkabel is dat de kabel niet steeds opgeborgen hoeft te worden: u hoeft als het geregend heeft geen natte kabel in uw auto mee te nemen. Een nadeel van een vaste kabel is dat enkel voertuigen met één type aansluiting opgeladen kunnen worden. Ook zijn deze laadpalen gevoeliger voor vandalisme, en daarmee minder geschikt voor in de publieke ruimte.
Werking: Online
Dit laadpunt kan online communiceren met een backoffice. Hierdoor kan er automatisch verrekend worden. Via een online dashboard kan de laadgeschiedenis van de paal worden bekeken. Ook kan de laadpaal op afstand bediend worden. Ook kan de software op afstand bijgewerkt worden.
Montage: Wand, Paal
Dit laadpunt kan gemonteerd worden op een paal of aan een muur. In sommige gevallen is het mogelijk om meerdere laadpunten op één paal te monteren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.
Automatische verrekening: Ja
Deze laadpaal is 'slim' en ondersteunt automatische verrekening. Het gehanteerde tarief kan door u worden bepaald.
Toegangsrestrictie: Ja
Dit laadpunt ondersteunt toegangsrestricties. Dit houdt in dat gebruik van deze laadpaal kan worden afgeschermd met een toegangspas of RFID-sleutelhanger. Toegangsrestrictie voorkomt dat er zonder toestemming bij de paal geladen kan worden.