FAQ items aan het laden...

ICU Eve Single S-line

ICU Eve Single S-line

Prijs

vanaf

€ 799

* exclusief 21% BTW

Over de ICU Eve Single S-line

De Alfen Eve Single S-line is speciaal ontworpen voor thuisgebruik en biedt de voordelen van slim laden tegen een betaalbare prijs. Dit 3,7kW – 7,4kW laadstation is uitgevoerd in een compacte polycarbonaat behuizing en daardoor lichtgewicht en duurzaam. Het laadstation kan zowel aan de muur als op een montagepaal gemonteerd worden. Wanneer voorzien van een vaste kabel wordt de Eve Single S-line geleverd met een geïntegreerde stekkerhouder.
Het laadstation is ontworpen voor de thuisomgeving en biedt daarom Plug & Charge laden met LED statusindicaties om de laadstatus weer te geven. Gebruikers kunnen hun laadgegevens via ieder met internet verbonden apparaat inzien.

De Eve Single S-line is een slim product dat via het internet verbonden is. Het communiceert met, en ontvangt commando’s van, andere slimme oplossingen gebaseerd op open standaarden en open protocollen. Alle Alfen laadstations zijn ontworpen voor de optimalisatie van het elektriciteitsnet. Zo kunnen ze integreren en samenwerken met zelfopgewekte hernieuwbare energiebronnen en met slimme technologieën en oplossingen die dezelfde standaarden en open protocollen toepassen. De Eve Single S-line kan gebruikt worden in combinatie met Alfen’s eigen managementsysteem, maar ook met ieder ander systeem dat OCPP implementeert. Zodoende worden energieverbruik en historische transacties geregistreerd en is het mogelijk om op afstand toegang te krijgen tot diagnostische gegevens en upgrades uit te voeren. Alle laadpalen zijn robuust, veilig en betrouwbaar. De laadpalen van Alfen worden in Nederland gemaakt en bestaan uit alleen A-kwaliteit componenten. Alle producten zijn uitgebreid getest en gecertificeerd.

Meer informatie over de ICU Eve Single S-line?

Meer informatie over het aanschaffen of de installatie van een laadpaal als de ICU Eve Single S-line?
Laat uw gegevens achter, en wij bellen u terug!

Contact opnemen