ICU Tube

Gegevens
Vermogen: 3,7kW, 7,4kW, 11kW, 22kW
Vaste kabel: Nee
Werking: Online
Montage: Paal
Stroomkostenverrekening: Ja
Aansluiting: Type 2
DC foutstroombeveiliging: Nee
Toegangsrestrictie: Ja
Prijs
Vanaf: €2949
Vragen?
Meer weten over laden, laadpalen of elektrisch rijden? Lees dan de veel gestelde vragen.

De ICU Tube is een modern en neutraal vormgegeven laadpunt dat zowel qua design als formaat, uitstekend past binnen iedere openbare en (semi-)private omgeving. Dankzij de RVS constructie biedt de Tube een kwalitatief hoogwaardige uitstraling en is het laadpunt zeer robuust. De stijlvolle laadvoorziening is voorzien van één of twee type 2, mode 3 aansluitingen om maximaal twee elektrische voertuigen tegelijkertijd te kunnen laden. De ICU Tube is DEKRA (voorheen KEMA) gekeurd, geaccrediteerd door Nissan en Renault en al veelvuldig geplaatst. Met de ICU Tube bent u dus verzekerd van een beproefd, veilig en betrouwbaar laadpunt.

  • Geschikt voor alle elektrische auto’s;
  • Laadvermogen van 11kW of 22kW per stopcontact;
  • Voorzien van één of twee stopcontacten;
  • Aanmelden met laadpassen;
  • Inzicht in laadgegevens en automatisch verrekenen van stroom mogelijk;
  • Duidelijke LED voor het aflezen van de laadstatus;
  • Optioneel leverbaar met eigen logo of bedrukking;
  • Voldoet aan alle relevante normen en heeft een ingebouwd veiligheidssysteem dat afschakelt bij onveilige situaties;
  • Onderdelen van alleen Europese A-kwaliteit: een solide en hoogwaardig product.
Vaste Kabel: Nee
Dit laadstation heeft geen vaste kabel. Dit houdt in dat de gebruiker van een laadpunt zelf een kabel mee moet nemen. Een voordeel van een elektrisch laadstation zonder vaste kabel is dat zowel elektrische auto\'s met een Type 1 aansluiting als die met een Type 2 aansluiting opgeladen kunnen worden. Nog een voordeel is dat dit laadpunt minder gevoelig is voor vandalisme. Dit maakt ze bij uitstek geschikt voor plaatsing in de publieke ruimte.
Werking: Online
Dit laadpunt kan online communiceren met een backoffice. Hierdoor kan er automatisch verrekend worden. Via een online dashboard kan de laadgeschiedenis van de paal worden bekeken. Ook kan de laadpaal op afstand bediend worden. Ook kan de software op afstand bijgewerkt worden.
Montage: Paal
Dit laadpunt kan gemonteerd worden op een paal. In sommige gevallen is het mogelijk om meerdere laadpunten op één paal te monteren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.
Automatische verrekening: Ja
Deze laadpaal is 'slim' en ondersteunt automatische verrekening. Het gehanteerde tarief kan door u worden bepaald.
Toegangsrestrictie: Ja
Dit laadpunt ondersteunt toegangsrestricties. Dit houdt in dat gebruik van deze laadpaal kan worden afgeschermd met een toegangspas of RFID-sleutelhanger. Toegangsrestrictie voorkomt dat er zonder toestemming bij de paal geladen kan worden.