Keba KeContact P20

Gegevens
Vermogen: 3,7kW, 7,4kW, 11kW, 22kW
Vaste kabel: Optioneel
Werking: Offline
Montage: Wand, Paal
Stroomkostenverrekening: Nee
Aansluiting: Type 2
DC foutstroombeveiliging: Nee
Toegangsrestrictie: Ja
Prijs
Vanaf: €720
Vragen?
Meer weten over laden, laadpalen of elektrisch rijden? Lees dan de veel gestelde vragen.

Een Keba laadpunt is bijzonder geschikt voor particuliere of bedrijfslocaties waar niet verrekend hoeft te worden. Een compact en robuust laadstation met een bescheiden ontwerp en geschikt voor het veilig opladen van alle elektrische auto’s. De handige led indicatie houdt de gebruiker op de hoogte van het laadproces. Het laadpunt is handmatig instelbaar tot elk gewenst vermogen. De KeContact modellen van Keba werken perfect samen met loadbalancing systemen zoals de Maxem. Optioneel kan het laadpunt worden voorzien van een RVS zuil.

Vaste Kabel: Optioneel
Deze laadpaal kan uitgerust worden met een vaste kabel. Een groot voordeel van een laadpunt met vaste laadkabel is dat de kabel niet steeds opgeborgen hoeft te worden: u hoeft als het geregend heeft geen natte kabel in uw auto mee te nemen. Een nadeel van een vaste kabel is dat enkel voertuigen met één type aansluiting opgeladen kunnen worden. Ook zijn deze laadpalen gevoeliger voor vandalisme, en daarmee minder geschikt voor in de publieke ruimte.
Werking: Offline
Dit laadpunt kan niet online communiceren. Het is dus niet mogelijk om deze paal op afstand te bedienen. Ook is een software-update op afstand niet mogelijk.
Montage: Wand, Paal
Dit laadpunt kan gemonteerd worden op een paal of aan een muur. In sommige gevallen is het mogelijk om meerdere laadpunten op één paal te monteren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.
Automatische verrekening: Nee
Deze laadpaal is 'dom' en biedt geen automatische verrekening.
Toegangsrestrictie: Ja
Dit laadpunt ondersteunt toegangsrestricties. Dit houdt in dat gebruik van deze laadpaal kan worden afgeschermd met een toegangspas of RFID-sleutelhanger. Toegangsrestrictie voorkomt dat er zonder toestemming bij de paal geladen kan worden.