FAQ items aan het laden...

Keba KeContact P30

Keba KeContact P30

Prijs

vanaf

€ 810

* exclusief 21% BTW

Over de Keba KeContact P30

Alleen opladen is niet genoeg. Bij KEBA zijn ze ervan overtuigd dat er meer nodig is voor groene mobiliteit. Deze nieuwste Wallbox KeContact P30 – de derde generatie KEBA-Wallbox – kan daarom alles. Voor meer mogelijkheden, meer connectiviteit en meer elektrische mobiliteit. KeContact P30 is voorzien van een geïntegreerde gelijkstroombeveiliging, zodat een dure voorgeschakelde aardlekschakelaar van het Type B overbodig wordt.

Nieuwe toepassingen

Dankzij het gebruik van de nieuwste communicatiestandaarden brengt de KeContact P30 volledig nieuwe toepassingen binnen bereik:

Openbare en semi-openbare ruimte

De KeContact P30 kan eenvoudig worden verbonden met een centraal systeem via OCPP 1.5 of 2.0. In het publieke domein is dat vooral interessant voor monitoring, loadmanagement en natuurlijk facturatie van stroomverbruik.

Het berekenen van kilowatturen in de openbare en semi-openbare ruimte wordt overzichtelijk dankzij volledig geïntegreerde meters met MID-certificering voor stroom, spanning, vermogen en verbruik.

Particuliere toepassingen

Voor de besturing van de Wallbox of het opvragen van statusinformatie in Smart Home-toepassingen wordt gebruik gemaakt van het User Data Protocol (UDP). Zo kan bijvoorbeeld de maximale stroomopname van een elektrisch voertuig worden geregeld, afhankelijk van de opbrengst van zonnepanelen, de status van de warmtepomp, of de huidige opgeslagen energie. Bovendien kunnen gegevens van externe meters eenvoudig worden afgelezen via een modbus-protocol, zodat het laadproces van het voertuig bijvoorbeeld afhankelijk van de huisaansluiting kan worden bijgestuurd.

Personen met bedrijfswagens kunnen met KeContact P30 de thuis geladen energie eenvoudig met hun werkgever of met de lease-onderneming afrekenen.

Communicatie-interfaces

De KeContact P30 beschikt over diverse interfaces voor communicatie met bestaande centrale systemen en Smart Homes, zodat er nieuwe mogelijkheden ontstaan:

  • USB-aansluiting voor firmware-updates of overdracht van logbestanden zonder PC of laptop.
  • Ethernet RJ45 voor firmware-updates of overdracht van logbestanden met PC of laptop.
  • Ethernet LSA+ voor verbinding met externe meters via een modbus en voor permanente communicatieverbinding met een OCPP-backend, Smart Home Server of andere KeContact P30-Wallboxen.
  • GSM voor verbinding met centrale OCPP-systemen.
  • WiFi voor draadloze aansluiting van Wallbox op een bestaand netwerk of voor communicatie met andere Wallboxen voor lokaal loadmanagement.

Meer informatie over de Keba KeContact P30?

Meer informatie over het aanschaffen of de installatie van een laadpaal als de Keba KeContact P30?
Laat uw gegevens achter, en wij bellen u terug!

Contact opnemen