Mennekes Amtron

Gegevens
Vermogen: 3,7kW, 7,4kW, 11kW, 22kW
Vaste kabel: Optioneel
Werking: Offline
Montage: Wand, Paal
Stroomkostenverrekening: Nee
Aansluiting: Type 2
DC foutstroombeveiliging: Nee
Toegangsrestrictie: Ja
Prijs
Vanaf: €825
Vragen?
Meer weten over laden, laadpalen of elektrisch rijden? Lees dan de veel gestelde vragen.

De AMTRON® wandlader van Mennekes combineert Duitse top kwaliteit met een fraai design en functionaliteit zoals een behuizing die tevens functioneert als kabel-ophanging. De wandladers kunnen worden uitgevoerd met vaste kabel of contactdoos. De lader is ideaal als er niet via een backoffice verrekend hoeft te worden. De laadsessies kunnen automatisch worden gestart met een drukknop, sleutelschakelaar of RFID-kaart. Met de MENNEKES Charge App krijgt u informatie over bijvoorbeeld de reeds geladen hoeveelheid energie, kunt het laadproces handmatig starten, pauzeren en stoppen en kiezen tussen drie verschillende laadmodi voor optimalisatie van de energiekosten.

Vaste Kabel: Optioneel
Deze laadpaal kan uitgerust worden met een vaste kabel. Een groot voordeel van een laadpunt met vaste laadkabel is dat de kabel niet steeds opgeborgen hoeft te worden: u hoeft als het geregend heeft geen natte kabel in uw auto mee te nemen. Een nadeel van een vaste kabel is dat enkel voertuigen met één type aansluiting opgeladen kunnen worden. Ook zijn deze laadpalen gevoeliger voor vandalisme, en daarmee minder geschikt voor in de publieke ruimte.
Werking: Offline
Dit laadpunt kan niet online communiceren. Het is dus niet mogelijk om deze paal op afstand te bedienen. Ook is een software-update op afstand niet mogelijk.
Montage: Wand, Paal
Dit laadpunt kan gemonteerd worden op een paal of aan een muur. In sommige gevallen is het mogelijk om meerdere laadpunten op één paal te monteren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.
Automatische verrekening: Nee
Deze laadpaal is 'dom' en biedt geen automatische verrekening.
Toegangsrestrictie: Ja
Dit laadpunt ondersteunt toegangsrestricties. Dit houdt in dat gebruik van deze laadpaal kan worden afgeschermd met een toegangspas of RFID-sleutelhanger. Toegangsrestrictie voorkomt dat er zonder toestemming bij de paal geladen kan worden.