Mennekes Homecharger Easy

Gegevens
Vermogen: 3,7kW
Vaste kabel: Ja
Werking: Offline
Montage: Wand
Stroomkostenverrekening: Nee
Aansluiting: Type 1, Type 2
DC foutstroombeveiliging: Nee
Toegangsrestrictie: Nee
Prijs
Vanaf: €499
Vragen?
Meer weten over laden, laadpalen of elektrisch rijden? Lees dan de veel gestelde vragen.

Mennekes combineert Duitse topkwaliteit met een fraai design en functionaliteit zoals een behuizing die tevens functioneert als kabel-ophanging.
De Mennekes Homecharger Easy wandlader is een compact en praktisch laadpunt speciaal voor thuis. Het laadpunt is voorzien van een 5 meter lange vaste kabel die u direct in de auto kunt inpluggen. Via de centrale groene knop kan het laadproces worden gestart of gestopt en kan de status worden afgelezen. Na het laden kan de kabel netjes worden opgeruimd om het laadstation. Deze lader is ideaal als er niet via een backoffice verrekend hoeft te worden.

Vaste Kabel: Ja
Deze laadpaal heeft een vaste kabel. Een groot voordeel van een laadpunt met vaste laadkabel is dat de kabel niet steeds opgeborgen hoeft te worden: u hoeft als het geregend heeft geen natte kabel in uw auto mee te nemen. Een nadeel van een vaste kabel is dat enkel voertuigen met één type aansluiting opgeladen kunnen worden. Ook zijn deze laadpalen gevoeliger voor vandalisme, en daarmee minder geschikt voor in de publieke ruimte.
Werking: Offline
Dit laadpunt kan niet online communiceren. Het is dus niet mogelijk om deze paal op afstand te bedienen. Ook is een software-update op afstand niet mogelijk.
Montage: Wand
Dit laadpunt kan gemonteerd worden aan de muur van bijvoorbeeld een woning of bedrijfspand.
Automatische verrekening: Nee
Deze laadpaal is 'dom' en biedt geen automatische verrekening.
Toegangsrestrictie: Nee
Dit laadpunt ondersteunt geen toegangsrestricties. Dit laadpunt is voor iedereen die fysieke toegang tot de laadpaal heeft te gebruiken. Dit maakt deze laadpaal minder geschikt voor plaatsing in de openbare ruimte.