NewMotion Home Advanced

Gegevens
Vermogen: 3,7kW, 7,4kW, 11kW, 22kW
Vaste kabel: Optioneel
Werking: Online
Montage: Wand, Paal
Stroomkostenverrekening: Ja
Aansluiting: Type 2
DC foutstroombeveiliging: Nee
Toegangsrestrictie: Ja
Prijs
Vanaf: €908.26
Vragen?
Meer weten over laden, laadpalen of elektrisch rijden? Lees dan de veel gestelde vragen.

De Home Advanced is de 3e generatie laadpaal van NewMotion: verbonden met internet, waterdicht, gecertificeerd en compatibel met alle elektrische auto’s. Dit laadpunt geeft realtime inzicht in uw stroomverbruik via uw eigen online omgeving. Dit maakt het een ideaal laadpunt voor thuisgebruik voor particulieren, ondernemers en leaserijders. Via automatische facturering worden de gemaakte stroomkosten verrekend met uw werkgever of eigen onderneming.

Met de gratis laadpas kan ook bij openbare laadpalen geladen worden. Maandelijks ontvangt u een overzicht met alle laadtransacties in een duidelijk overzicht. Eenvoudig en volledig “fiscus proof”.  Naast automatische verrekening zijn ook allerlei andere slimme diensten mogelijk zoals Dynamic Load Balancing, Plug & Charge en e-mail notificaties. Alles overzichtelijk in de online portal van My.NewMotion.com

De NewMotion Home Advanced laadpaal was vroeger bekend onder de naam The New Motion “Lolo 3”.

Vaste Kabel: Optioneel
Deze laadpaal kan uitgerust worden met een vaste kabel. Een groot voordeel van een laadpunt met vaste laadkabel is dat de kabel niet steeds opgeborgen hoeft te worden: u hoeft als het geregend heeft geen natte kabel in uw auto mee te nemen. Een nadeel van een vaste kabel is dat enkel voertuigen met één type aansluiting opgeladen kunnen worden. Ook zijn deze laadpalen gevoeliger voor vandalisme, en daarmee minder geschikt voor in de publieke ruimte.
Werking: Online
Dit laadpunt kan online communiceren met een backoffice. Hierdoor kan er automatisch verrekend worden. Via een online dashboard kan de laadgeschiedenis van de paal worden bekeken. Ook kan de laadpaal op afstand bediend worden. Ook kan de software op afstand bijgewerkt worden.
Montage: Wand, Paal
Dit laadpunt kan gemonteerd worden op een paal of aan een muur. In sommige gevallen is het mogelijk om meerdere laadpunten op één paal te monteren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.
Automatische verrekening: Ja
Deze laadpaal is 'slim' en ondersteunt automatische verrekening. Het gehanteerde tarief kan door u worden bepaald.
Toegangsrestrictie: Ja
Dit laadpunt ondersteunt toegangsrestricties. Dit houdt in dat gebruik van deze laadpaal kan worden afgeschermd met een toegangspas of RFID-sleutelhanger. Toegangsrestrictie voorkomt dat er zonder toestemming bij de paal geladen kan worden.
Refurbished beschikbaar
Laadpunt Nederland heeft van deze laadpaal refurbished varianten op voorraad. Meer informatie over refurbished laadpalen is te vinden op de Refurbished laadpaal pagina.