FAQ items aan het laden...

NewMotion Home Advanced

NewMotion Home Advanced

Prijs

vanaf

€ 908.26

* exclusief 21% BTW

Over de NewMotion Home Advanced

De Home Advanced is de 3e generatie laadpaal van NewMotion: verbonden met internet, waterdicht, gecertificeerd en compatibel met alle elektrische auto’s. Dit laadpunt geeft realtime inzicht in uw stroomverbruik via uw eigen online omgeving. Dit maakt het een ideaal laadpunt voor thuisgebruik voor particulieren, ondernemers en leaserijders. Via automatische facturering worden de gemaakte stroomkosten verrekend met uw werkgever of eigen onderneming.

Met de gratis laadpas kan ook bij openbare laadpalen geladen worden. Maandelijks ontvangt u een overzicht met alle laadtransacties in een duidelijk overzicht. Eenvoudig en volledig “fiscus proof”.  Naast automatische verrekening zijn ook allerlei andere slimme diensten mogelijk zoals Dynamic Load Balancing, Plug & Charge en e-mail notificaties. Alles overzichtelijk in de online portal van My.NewMotion.com

De NewMotion Home Advanced laadpaal was vroeger bekend onder de naam The New Motion “Lolo 3”.

Refurbished NewMotion Home Advanced

Laadpunt Nederland heeft van deze laadpaal refurbished varianten op voorraad. Meer informatie over refurbished laadpalen is te vinden op de Refurbished laadpaal pagina.

Meer informatie over de NewMotion Home Advanced?

Meer informatie over het aanschaffen of de installatie van een laadpaal als de NewMotion Home Advanced?
Laat uw gegevens achter, en wij bellen u terug!

Contact opnemen