NewMotion Home Fast

Gegevens
Vermogen: 7,4kW, 11kW, 22kW
Vaste kabel: Optioneel
Werking: Online
Montage: Wand, Paal
Stroomkostenverrekening: Ja
Aansluiting: Type 2
DC foutstroombeveiliging: Nee
Toegangsrestrictie: Nee
Prijs
Vanaf: €660
Vragen?
Meer weten over laden, laadpalen of elektrisch rijden? Lees dan de veel gestelde vragen.

De slimme NewMotion Home Fast is met een laadvermogen tot 22 kW de beste keuze voor elektrische auto’s die op hoog vermogen kunnen laden. De Home Fast is het populairste model van NewMotion en zorgt ervoor dat u nu en in de toekomst optimaal kunt laden. Wat uw parkeersituatie ook is, in de garage, op een oprit of voor uw huis, wij leveren alles wat u nodig hebt om uw auto thuis zo snel en zo gemakkelijk mogelijk te kunnen opladen.

Doordat de Home Fast laadpaal een functioneel design combineert met slimme technologie, biedt de laadpaal u de optie om uw auto gemakkelijk te laden en uw laadkabel schoon en van de grond af te houden. Bent u de enige gebruiker? Bestel de Home Standard met een vaste kabel. Meerdere gebruikers van uw laadpaal? Bestel de Home Standard zonder vaste kabel voor de flexibiliteit om alle soorten elektrische auto’s op te laden.

Belangrijk: Gezien de NewMotion Home Fast geen RFID heeft, kunnen gebruikers zich niet identificeren door middel van een laadpas. Daarom kunt u geen gebruik maken van automatisch vergoeden van gastgebruik.

  • Hoogste laadsnelheid op de markt (tot 22 kW) – tot 8 keer sneller dan een regulier stopcontact
  • Klaar voor de toekomst: geschikt voor alle huidige en toekomstige elektroauto’s
  • Gecertificeerde veiligheid
  • Alléén Plug & Charge
  • Online verbonden – smart upgrade altijd mogelijk
  • Automatische vergoeding van laadkosten (geen gastgebruik)
  • Personaliseerbaar
Vaste Kabel: Optioneel
Deze laadpaal kan uitgerust worden met een vaste kabel. Een groot voordeel van een laadpunt met vaste laadkabel is dat de kabel niet steeds opgeborgen hoeft te worden: u hoeft als het geregend heeft geen natte kabel in uw auto mee te nemen. Een nadeel van een vaste kabel is dat enkel voertuigen met één type aansluiting opgeladen kunnen worden. Ook zijn deze laadpalen gevoeliger voor vandalisme, en daarmee minder geschikt voor in de publieke ruimte.
Werking: Online
Dit laadpunt kan online communiceren met een backoffice. Hierdoor kan er automatisch verrekend worden. Via een online dashboard kan de laadgeschiedenis van de paal worden bekeken. Ook kan de laadpaal op afstand bediend worden. Ook kan de software op afstand bijgewerkt worden.
Montage: Wand, Paal
Dit laadpunt kan gemonteerd worden op een paal of aan een muur. In sommige gevallen is het mogelijk om meerdere laadpunten op één paal te monteren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.
Automatische verrekening: Ja
Deze laadpaal is 'slim' en ondersteunt automatische verrekening. Het gehanteerde tarief kan door u worden bepaald.
Toegangsrestrictie: Nee
Dit laadpunt ondersteunt geen toegangsrestricties. Dit laadpunt is voor iedereen die fysieke toegang tot de laadpaal heeft te gebruiken. Dit maakt deze laadpaal minder geschikt voor plaatsing in de openbare ruimte.