NewMotion Lolo Smart

Gegevens
Vermogen: 3,7kW
Vaste kabel: Nee
Werking: Online
Montage: Wand, Paal
Stroomkostenverrekening: Ja
Aansluiting: Type 2
DC foutstroombeveiliging: Nee
Toegangsrestrictie: Ja
Prijs
Vanaf: €849
Vragen?
Meer weten over laden, laadpalen of elektrisch rijden? Lees dan de veel gestelde vragen.

Een slim en fraai vormgegeven laadpunt voor het veilig opladen van uw auto. Slag en stootvast en regen en stof bestendig. Dit laadpunt geeft realtime inzicht in uw stroomverbruik via uw eigen online omgeving. Dit maakt het een ideaal punt voor thuisgebruik voor ondernemers en leaserijders.  Via automatische facturering en verrekening worden de privé gemaakte stroomkosten verrekend met uw werkgever of eigen zaak.

Vaste Kabel: Nee
Dit laadstation heeft geen vaste kabel. Dit houdt in dat de gebruiker van een laadpunt zelf een kabel mee moet nemen. Een voordeel van een elektrisch laadstation zonder vaste kabel is dat zowel elektrische auto\'s met een Type 1 aansluiting als die met een Type 2 aansluiting opgeladen kunnen worden. Nog een voordeel is dat dit laadpunt minder gevoelig is voor vandalisme. Dit maakt ze bij uitstek geschikt voor plaatsing in de publieke ruimte.
Werking: Online
Dit laadpunt kan online communiceren met een backoffice. Hierdoor kan er automatisch verrekend worden. Via een online dashboard kan de laadgeschiedenis van de paal worden bekeken. Ook kan de laadpaal op afstand bediend worden. Ook kan de software op afstand bijgewerkt worden.
Montage: Wand, Paal
Dit laadpunt kan gemonteerd worden op een paal of aan een muur. In sommige gevallen is het mogelijk om meerdere laadpunten op één paal te monteren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.
Automatische verrekening: Ja
Deze laadpaal is 'slim' en ondersteunt automatische verrekening. Het gehanteerde tarief kan door u worden bepaald.
Toegangsrestrictie: Ja
Dit laadpunt ondersteunt toegangsrestricties. Dit houdt in dat gebruik van deze laadpaal kan worden afgeschermd met een toegangspas of RFID-sleutelhanger. Toegangsrestrictie voorkomt dat er zonder toestemming bij de paal geladen kan worden.
Refurbished beschikbaar
Laadpunt Nederland heeft van deze laadpaal refurbished varianten op voorraad. Meer informatie over refurbished laadpalen is te vinden op de Refurbished laadpaal pagina.