ICU laadpalen van Alfen

Alfen werkt al sinds 2008 aan de meest geavanceerde laadpunten voor iedere elektrische auto. De laadpalen zijn geproduceerd met Europese componenten van A-kwaliteit, getest en gekeurd door vooraanstaande automerken en onafhankelijke instanties, SIM-lock vrij en uitgerust met de laatste ontwikkelingen op het gebied van smart charging en connectiviteit.

Alfen biedt een complete reeks laadstations voor ieder gewenst gebruik, van thuis tot op de zaak en in het openbare terrein zoals parkeergarages of het centrum van een stad. De oplaadpunten hebben ieder hun eigen kenmerkende eigenschappen waardoor er voor elke situatie en iedere gebruikerswens een optimaal geschikt Alfen laadstation is.

ICU EZ

Online management systeem ICU EZ biedt volledige controle over uw laadstations via PC, smartphone of tablet. EZ heeft de volgende functionaliteiten:

  • Volledig inzicht in laadacties

  • Beheren van toegang en instellen van openingstijden

  • Assistentie op afstand

  • Duidelijk overzicht van al uw laadpunten

Alfen ICU laadpalen

Hieronder vindt u ons assortiment laadpalen van Alfen ICU.
Neem gerust contact met ons op voor informatie over uitvoeringen en prijzen.

De voordelen van Laadpunt Nederland

1 aanspreekpunt

Bij Laadpunt Nederland heeft u alle diensten rondom de aanschaf en het onderhoud van uw laadpaal bij één partij.

Onafhankelijk

Laadpunt Nederland geeft onafhankelijk advies over laadpalen, oplaadmethodes en vermogens.

Specialist

Bij Laadpunt Nederland hebben we alle nodige kennis en expertise in huis. Onze experts hebben een achtergrond in de automotive industrie en elektrotechniek.

Serviceteam met eigen monteurs

Onze service houdt niet op zodra de laadpaal is geïnstalleerd. Ons serviceteam staat ook na de installatie klaar voor eventuele reparaties en onderhoud. Hierin zijn wij uniek. U kunt ons altijd rechtstreeks bereiken als er een probleem is. Ook komen we jaarlijks bij u langs voor een controle van de laadpaal, de infrastructuur en voor een software-update. We hebben eigen installateurs in dienst, zodat u voor de installatie of een reparatie niet met een andere partij te maken krijgt. Een prettig idee.

Lees hier meer over het team van Laadpunt Nederland.

Meer informatie?

Meer informatie over het aanschaffen van een laadpunt, de installatie en onze service? Bel ons!

Contact opnemen