Een Ecotap laadpaal

Ecotap is een initiatief van een drietal gedreven ondernemers. Eén van hen is Kees van Bergen, die voor het algehele management zorg draagt. Het initiatief is ontstaan in 2011 en kreeg concrete betekenis door de ontwikkeling van oplaadpunten voor elektrische auto’s, fietsen, scooters en scootmobielen. Oplaadpunten die in de kern een maximum aan gebruiksgemak en vandalismebestendigheid bieden (duurzaam, geïntegreerde onderdelen). Twee heldere vertrekpunten om zowel de gebruiker als de eigenaar van het oplaadpunt optimaal en langdurig te kunnen bedienen. De initiatiefnemers beschikken over een ruime staat van dienst binnen de mobiliteitsector, en zijn oprecht betrokken bij inspanningen die substantieel bijdragen aan verbetering van de directe leefomgeving van mensen en het milieu in algemene zin.

Ecotap-producten zijn dankzij de kleur (fraai groen), het design (less is more) en de uitvoering (eenvoudige bediening, vandalismebestendig) uiterst herkenbaar. De producten van Ecotap zijn opvallend gunstig geprijsd opdat een vlotte marktpenetratie geschiedt. Het gekozen design is niet alleen fraai, het leidt ook tot efficiency bij de assemblage, de opslag en het transport. Voor de eigenaars van de Ecotapoplaadpunten geldt dat deze slechts eenmaal een investering doen, die na MIA-VAMIL zelfs verder verlaagd kunnen worden. MIA-VAMIL is een fiscale regeling, waarbij men het investeringsbedrag voor een milieuvriendelijke investering voor een groot deel mag aftrekken van de fiscale winst.

Ecotap laadpas

  • Toegang tot het grootste netwerk van Europa met > 40.000 laadpalen

  • Portaal voor inzien verbruik en locaties waar is geladen

  • Geen abonnementskosten – u betaalt alleen voor het laden

  • Online overzicht van uw laadsessies en laadkosten

  • Automatische incasso van laadkosten en factuur met btw-specificatie

Laadpas Sleutelhanger

Met deze laadsleutel kunt u uw auto laden bij alle publieke laadpunten in Nederland.  Met de laadsleutel hoeft u niet meer in uw portemonnee naar uw laadpas te zoeken. U heeft hem vanaf nu simpelweg aan uw sleutelbos hangen.

Ecotap App

Vind openbare laadpalen in heel Europa en krijg actuele informatie over beschikbaarheid, laadsnelheid en tarieven. Ontvang een melding als de status van de laadpaal verandert, als bijvoorbeeld uw favoriete laadpaal weer vrij komt. U kunt bij een groot aantal laadpalen ook laadsessies direct starten en stoppen met de app.

De voordelen van Laadpunt Nederland

1 aanspreekpunt

Bij Laadpunt Nederland heeft u alle diensten rondom de aanschaf en het onderhoud van uw laadpaal bij één partij.

Onafhankelijk

Laadpunt Nederland geeft onafhankelijk advies over laadpalen, oplaadmethodes en vermogens.

Specialist

Bij Laadpunt Nederland hebben we alle nodige kennis en expertise in huis. Onze experts hebben een achtergrond in de automotive industrie en elektrotechniek.

Serviceteam met eigen monteurs

Onze service houdt niet op zodra de laadpaal is geïnstalleerd. Ons serviceteam staat ook na de installatie klaar voor eventuele reparaties en onderhoud. Hierin zijn wij uniek. U kunt ons altijd rechtstreeks bereiken als er een probleem is. Ook komen we jaarlijks bij u langs voor een controle van de laadpaal, de infrastructuur en voor een software-update. We hebben eigen installateurs in dienst, zodat u voor de installatie of een reparatie niet met een andere partij te maken krijgt. Een prettig idee.

Lees hier meer over het team van Laadpunt Nederland.

Meer informatie?

Meer informatie over het aanschaffen van een laadpunt, de installatie en onze service? Bel ons!

Contact opnemen