Loading...

Een EVBox laadpaal

EV-Box is opgericht in 2010. Sindsdien is EVBox uitgegroeid tot dé internationale marktleider op het gebied van laadoplossingen en aanvullende diensten voor elektrische voertuigen. Met kantoren in Amsterdam, New York, Antwerpen, Londen en Parijs, biedt EVBox nu meer dan 50.000 actieve laadpunten in ruim 980 steden wereldwijd, voor zowel particulieren en bedrijven, als dienstverleners.

Ook is EVBox verantwoordelijk voor de gehele laadinfrastructuur in de gemeenten Amsterdam en Rotterdam en werkt zij met diverse (overheids-)partijen samen aan uitbreiding binnen Nederland en Europa.

EVBox maakt elektrisch laden snel, simpel en veilig.

EVBox laadpas

Met een laadpas van EVBox maakt u altijd gebruik van groene stroom op alle openbare laadpunten in Nederland én kunt u opladen bij alle laadpunten binnen EVBox Netwerk in het buitenland. Om de toegang tot openbare laadpunten te activeren, heeft u een laadpas-abonnement op het BackOffice beheersysteem nodig van € 3,75 per maand (excl. BTW). De verrekening van uw laadtransacties gebeurt maandelijks volledig automatisch.

Laadpas Sleutelhanger

De EVBox laadpas is ook verkrijgbaar in het formaat van een sleutelhanger, zodat u deze altijd bij de hand hebt. Er is geen verschil tussen het laden met een laadpas of het laden met een laadsleutelhanger.

EVBox BackOffice

Om u uren administratie te besparen, heeft EVBox BackOffice gecreëerd. Dit cloud-based beheersysteem automatiseert het beheer en het monitoren van meerdere laadstations. Een abonnement op BackOffice geeft u ook toegang tot Smart Charging oplossingen, die u helpen om altijd en overal efficiënte en duurzame laadfaciliteiten aan te bieden. Kies uit een Home, Business of Enterprise abonnement.

De voordelen van Laadpunt Nederland

1 aanspreekpunt

Bij Laadpunt Nederland heeft u alle diensten rondom de aanschaf en het onderhoud van uw laadpaal bij één partij.

Onafhankelijk

Laadpunt Nederland geeft onafhankelijk advies over laadpalen, oplaadmethodes en vermogens.

Specialist

Bij Laadpunt Nederland hebben we alle nodige kennis en expertise in huis. Onze experts hebben een achtergrond in de automotive industrie en elektrotechniek.

Serviceteam met eigen monteurs

Onze service houdt niet op zodra de laadpaal is geïnstalleerd. Ons serviceteam staat ook na de installatie klaar voor eventuele reparaties en onderhoud. Hierin zijn wij uniek. U kunt ons altijd rechtstreeks bereiken als er een probleem is. Ook komen we jaarlijks bij u langs voor een controle van de laadpaal, de infrastructuur en voor een software-update. We hebben eigen installateurs in dienst, zodat u voor de installatie of een reparatie niet met een andere partij te maken krijgt. Een prettig idee.

Lees hier meer over het team van Laadpunt Nederland.

Meer informatie?

Meer informatie over het aanschaffen van een laadpunt, de installatie en onze service? Bel ons!

Bel mij terug