Loading...
Laadpaal

Ons assortiment laadpalen

Laadpunt Nederland biedt het grootste assortiment A-merken van Nederland en heeft voor iedere situatie een passende laadpaal. Zo hebben wij voor zakelijke klanten een ruim assortiment slimme dubbel laders die de mogelijkheid bieden tot automatische verrekening. Voor particulieren hebben wij laadpalen in diverse prijscategorieën. Wanneer u kiest voor een laadpaal van Laadpunt Nederland weet u zeker dat u nu en in de toekomst zorgeloos kunt laden.

De absolute specialist

Onze monteurs gaan twee keer per jaar op training en zijn hierdoor op de hoogte van alle laadpaal mogelijkheden. Een voorbeeld hiervan is onze kennis over Load Balancing, Home Energy Management en Solar Charging. Hierdoor kunnen wij uw laadpaal zo installeren dat u geen extra kosten hoeft te maken voor snelladen. Daarnaast is er de mogelijkheid om via energie manager Maxem inzicht te krijgen in groot stroomverbruikers. Hierdoor heeft u altijd inzicht in de directe oplaadkosten van uw auto.

Laadpunt Nederland heeft al ruim 16.000 laadpalen in Nederland geplaatst. Bent u de volgende?

Laadpalen

Keuzehulp nodig?

1

Zoekt u een laadpunt voor thuis, of voor op de zaak?

Waarom wil ik dit weten?

De voordelen van Laadpunt Nederland

De absolute specialist

De absolute specialist

Bij Laadpunt Nederland hebben we alle nodige kennis en expertise in huis. Onze experts hebben een achtergrond in de automotive industrie en elektrotechniek.

Onafhankelijk advies

Onafhankelijk advies

Laadpunt Nederland heeft geen belang bij product a of b. U krijgt advies afgestemd op uw situatie; niet op een product dat verkocht moet worden

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt

Bij Laadpunt Nederland heeft u alle diensten rondom de aanschaf en het onderhoud van uw laadpaal bij één partij. Wel zo makkelijk.

Onafhankelijk advies nodig?

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste Laadpaal? Wij bellen u graag terug.

Laadpaal keuzehulp
Bel mij terug