We zijn al een tijdje bezig, maar vanaf vandaag treden wij actief naar buiten. We gaan voor onze klanten laden makkelijk en simpel maken. Vanuit de technische kant doorgegroeid naar de commerciële kant. Voornamelijk omdat we zoveel vraag kregen van klanten voor begeleiding.

Wat schijnt? Het is voor zowel de particuliere klant als de zakelijke klant toch onduidelijk wat de aanbieders in de markt nou eigenlijk precies aanbieden. Maar het is ook vaak onduidelijk wat de auto voor capaciteiten heeft. Actieradius is iedereen wel bekend, maar de capaciteit van de batterij weet vaak niemand. Hoe snel kan mijn auto nou laden en hoe lang duurt het voordat mijn batterij vol is?

Met dit soort vragen als basis zijn we Laadpunt Nederland gestart. Maar wat kom je nou eigenlijk tegen op het pad van een start-up? Allereerst heb je natuurlijk de taakverdeling, die moet groeien. Binnen Laadpunt Nederland zijn we allemaal ondernemers, dus willen we allemaal aanpakken. Maar allemaal met hetzelfde bezig zijn is natuurlijk niet efficiënt. Duidelijke taakverdeling dus! Automatisering heeft al vele jaren zijn meerwaarde bewezen en is tegenwoordig ook voor start-ups heel toegankelijk via allerlei cloud-toepassingen. Maar de onduidelijkheid die onze klanten ervaren bij laadoplossingen, die ervaren wij met CRM-pakketten, dus voor iedereen die deze blog leest, een nieuw idee is geboren! Het gebruikelijke verhaal met bankzaken en administratieve zaken blijft ons natuurlijk ook niet bespaart. Inmiddels hebben we al onze zaken prima op de rit en kunnen we ons nu focussen op waar wij het liefst mee bezig zijn. Nederland helpen met eenvoudig en betaalbaar elektrische auto’s opladen.