Bent u op zoek naar een goede partner?

Laadpunt Nederland is de specialist op het gebied van laadvoorzieningen voor elektrische auto’s. Wij hebben kennis van de elektrische infrastructuur, wij hebben kennis van laadpunten en wij hebben kennis van auto’s. Deze 3 factoren maken dat wij altijd de beste oplossing kunnen adviseren.

Wij besteden onze tijd uitsluitend aan laadvoorziening, daarom noemen wij onszelf specialist. Het is onze visie dat specialisatie leidt tot de beste kennis, kwaliteit en klanttevredenheid.

Grootste portfolio A-merken van Nederland

U zult geen andere partner treffen met een dergelijk aanbod aan A-merken. Doordat wij onze kennis kunnen combineren met een specialistisch aanbod kunt u profiteren van een samenwerking met Laadpunt Nederland.

De oplossingen en merken die wij aan onze opdrachtgevers aanbieden moeten voldoen aan strenge en meetbare eisen met betrekking tot kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en prijs. Daarbij maken wij gebruik van onze kennis van de actuele ontwikkelingen in de branche en hebben wij toegang tot de gehele markt van laadvoorzieningen. Onze merkonafhankelijkheid is een wezenlijk onderdeel van ons DNA. Want alleen wanneer wij onze opdrachtgevers de beste oplossing kunnen bieden, behalen wij zowel uw als onze doelstellingen.

De voordelen van Laadpunt Nederland

1 aanspreekpunt

Bij Laadpunt Nederland heeft u alle diensten rondom de aanschaf en het onderhoud van uw laadpaal bij één partij.

Onafhankelijk

Laadpunt Nederland geeft onafhankelijk advies over laadpalen, oplaadmethodes en vermogens.

Specialist

Bij Laadpunt Nederland hebben we alle nodige kennis en expertise in huis. Onze experts hebben een achtergrond in de automotive industrie en elektrotechniek.

Strategische samenwerking

Wij helpen onze opdrachtgevers in de transitie van productgericht naar dienstgericht verkopen in ons vakgebied: laadvoorzieningen.

Binnen de leasebranche zien we een sterke ontwikkeling naar advies over mobiliteit in plaats van advies over auto’s en autoregelingen. Oftewel: de rol van onze opdrachtgever verandert. Dat betekent dat u een partner nodig heeft die specialistische kennis vertaalt naar realistische en haalbare oplossingen voor uw klanten. Een partner die meehelpt invulling te geven aan de veranderende rol van uw accountmanagers. Wij voegen waarde toe door mee te helpen uw doelstellingen te realiseren. Dat kan bijvoorbeeld door het opleiden van uw team.

In de praktijk

Een goede en professionele samenwerking staat of valt bij het vertrouwen dat een opdrachtgever heeft bij een strategische partner. Dit vertrouwen moet ook aanwezig zijn bij de eindgebruiker. Vertrouwen is echter niet altijd even tastbaar en daarom hanteren wij onderstaande uitgangspunten om dit voor onze opdrachtgevers toch tastbaar te maken.

  • Uw lead wordt dezelfde dag opgevolgd per telefoon. Indien wij uw berijder niet telefonisch spreken zullen wij de voicemail inspreken én een e-mail versturen met het verzoek tot telefonisch contact.

  • Bij het telefonisch contact zullen wij vaststellen of een schouw op locatie nodig is.

  • Onze inventarisatie (schouw) is zeer nauwkeurig, slechts 2% van onze installaties wijkt af van de offerte.

  • Als wij voor 15.00 uur de (telefonische) schouw hebben afgerond ontvangt uw berijder dezelfde dag een voorstel.

  • Na accordering van ons voorstel kunnen wij altijd binnen 3 weken de oplevering voltooien.

Meer informatie?

Meer informatie over het aanschaffen van een laadpunt, de installatie en onze service? Bel ons!

FAQ
contact