Onlangs hebben wij bij Koks Group,  specialist in reinigings- en voertuigtechniek voor industrie en overheid,  4 Mennekes laadstations geïnstalleerd voorzien van de Mennekes Charge App. De Charge App is een praktische aanvulling op het gebruik van de laadpunten. In één oogopslag krijgt de gebruiker alle informatie over de status van het laadstation direct op zijn smartphone of tablet. Tijdens het laadproces geeft de App onder meer inzicht in de reeds geladen hoeveelheid energie. Via de App kun je ook het laadproces starten, pauzeren, stoppen en plannen. De auto laadt hierdoor op het moment dat dit goed aansluit bij het andere stroomverbruik in het pand of wanneer de stroom in een goedkoper tarief valt.

Ook is het mogelijk om de laadgegevens eenvoudig te verrekenen met uw stroomtarief. Hierdoor heb je geen aparte backoffice dienst nodig om de stroomkosten zakelijk door te belasten.

De Mennekes Amtron is daarom een perfecte oplossing voor bedrijven, thuissituaties of parkeergarages bij een appartement.  Zowel qua technologie,  functionaliteit als design laat Menneskes met de Amtron zien dat ze een innovator is. Het model is in verschillende vermogens leverbaar en kan zowel met contactdoos als met vaste kabel geleverd worden.  Toegang restrictie is mogelijk met een sleutelschakelaar, RFID kaart of de App. Het model kan zowel aan de muur gemonteerd worden of op een stijlvolle stalen zuil.

Kortom, het AMTRON® oplaadpunt van Mennekes combineert Duitse top kwaliteit met een fraai design en praktische functionaliteiten.