Wist u dat 73% van alle onlangs verkochte modellen van de Mercedes C-Klasse een Plug-In Hybride was?

Mercedes noemt de C 350e PLUG-IN HYBRID een innovatief en sportief model dat dankzij de geringe CO2-uitstoot in aanmerking komt voor 7% bijtelling in 2015 en 15% in 2016. De combinatie van een elektromotor met een conventionele benzine motor zorgt er voor dat deze maar liefst 205 kW

[279 pk] oplevert.

Naast de C-Klasse is ook de S-Klasse in een Plug-In variant verkrijgbaar. De batterijcapaciteit van beide auto’s zorgt er voor dat deze zo’n 30 kilometer volledig elektrisch kunnen rijden. Alhoewel de werkelijke afstand van meerdere factoren afhankelijk is, zorgt dit bereik er wel voor dat je in de stad uitstootvrij kunt rijden. Beide auto’s kunnen met een maximaal vermogen van 16 ampère / 3,7 kW snel en veilig opladen.

Laadoplossingen:

Voor het opladen van een Mercedes Plug-In Hybrid zijn er verschillende laadoplossingen. Voor het snel en veilig opladen van een Mercedes Plug-In Hybrid adviseren wij de volgende modellen;

Beste kwaliteit: Mennekes AMTRON
De AMTRON® wandlader van Mennekes combineert, net als Mercedes, Duitse top kwaliteit met een fraai design. Ook heeft de lader praktische functionaliteiten zoals een behuizing die tevens functioneert als kabel-ophanging en een optionele app waarmee u de lader kunt bedienen en alle belangrijke informatie over het laadsysteem kunt uitlezen op uw pc of smartphone of tablet. De wandladers kunnen worden uitgevoerd met vaste kabel of contactdoos. De lader is ideaal als er niet via een backoffice verrekend hoeft te worden. De laadsessies kunnen worden gestart met een drukknop, sleutelschakelaar of RFID card.

Prijs* van dit laadpunt: vanaf €  825,00

Meest verkocht: Lolo Smart

Een laadoplossing voor zowel thuis als op het werk. De Lolo Smart is een laadstation met een online verbinding tot de backoffice van The New Motion. Ideaal als de privéstroom verrekend moet worden met de leasemaatschappij of werkgever of als de zakelijke stroom aan de (gast) gebruiker moet worden door belast.

Prijs* van dit laadpunt: vanaf € 799,00

lolo-smart2

 

 

 

 

 

Omschrijving basisinstallatie:
Veelal voldoet een basisinstallatie waarbij het laadpunt op een zo’n kort mogelijke afstand van de meterkast wordt geplaatst. De beveiliging in de meterkast wordt aangepast met een extra aardlekautomaat. Via de muur of kruipruimte gaat de kabel door een sparing naar buiten. Het laadpunt wordt aan de gevel van het pand bevestigd. Na inbedrijfstelling wordt het laadpunt getest en ontvangt u een duidelijke uitleg . Bij ieder laadpunt wordt een gratis laadpas geleverd om openbaar te kunnen laden.

Basisinstallatie pakket 1: € 375,00

Graafwerkzaamheden zijn niet inbegrepen.  Meer informatie over onze installatie pakketten treft u op onze website.