Loading...

Mitsubishi Outlander go’s USA

 

Met enige jaloezie kijken de Amerikanen naar de Europese markt. Veel populaire elektrische en Plug-In Hybride auto’s zijn in de VS namelijk niet verkrijgbaar. Denk hierbij aan de Renault Zoë, Volkswagen Golf en Passat GTE, de Volvo V60 en de Mitsubishi Outlander.

Voor de Outlander gaat dit echter binnenkort veranderen. Met veel spektakel wordt de Outlander als “Powerfull but Silent” geïntroduceerd. De eerste leveringen staan gepland voor na de zomer.

Wat opvalt is dat de Outlander, in tegenstelling tot de Europese en Japanse versie, wordt geleverd zonder de CHAdeMo connector. Deze connector maakt snelladen mogelijk met 50 kW. Volgens Ken Konieczka, vicepresident van Mitsubishi Motors North America Inc. is er niet voor een CHAdeMo connector gekozen omdat er simpelweg te weinig snellaadstations in de VS zijn en dat de stations die er zijn te hoge prijzen rekenen voor het snelladen.

Meer weten wat de mogelijkheden in Europa zijn voor het laden van de Mitsibishi Outlander lees je hier.

Door Jobert Cornelis|februari 14, 2016|Elektrische Auto|0 Reacties

About the Author: Jobert Cornelis

"Sinds enkele jaren ben ik gefascineerd door de wereld van elektrische voertuigen, elektrisch laden en alternatieven voor het gebruik van fossiele brandstoffen. Ik merk dat de markt nog ondoorzichtig is en men veelal vervalt in allerlei technische termen. Als we willen dat de markt door een breed publiek omarmd wordt dan vereist dat een uitleg in duidelijke taal. Dat is ook de missie in onze blog en nieuwsbrieven, interessant, uitleg vanuit de praktijk en in begrijpelijke taal."

Geef een reactie