Sinds de introductie in 2013 is de Mitsubishi Outlander een populair model onder de leaserijders. Want hoewel de Outlander niet de eerste plug-in hybride auto
op de Nederlandse markt was, is het wel een van de beste “value-for-money” SUV’s Onlangs heeft het model een frisse makeover gekregen waardoor de toch wat dalende verkoopcijfers weer een nieuwe boost heeft gekregen. In Nederland zijn er inmiddels 20.000 modellen verkocht. Mitsubishi noemt de Outlander ’s werelds eerste Plug-In Hybride SUV

De Mitsubishi Outlander heeft een 12 kW accu waarmee zo’n 40 kilometer volledig elektrisch gereden kan worden. Naast een elektrische motor heeft de auto ook een 2.0 liter conventionele benzinemotor en 4 wiel aandrijving. De Outlander kan thuis geladen worden met een 16 ampère / 3.7 kW laadstation waarmee de accu in ruim 3 uur weer volledig is opgeladen. Daarnaast kan de auto onderweg geladen worden bij een snellaadstation via de CHAdeMo stekker.

Laadpunt Nederland adviseert de volgende laadstations voor het snel en veilig opladen van de Outlander:

Speciale budget aanbieding: Mennekes Easy 
Ideale laadoplossing voor thuis van het Duitse merk Mennekes. Het gemak van een vaste kabel die je handig om het laadstation kan opbergen en een eenvoudige bediening via een start / stop button.

Prijs* van dit laadpunt: € 499,00 
(Actie geldig zolang de voorraad strekt)

 

 

 

 

 

 

Meest verkocht: Lolo Smart
Een laadoplossing voor zowel thuis als op het werk. De Lolo Smart is een laadstation met een online verbinding tot de backoffice van The New Motion. Ideaal als de privéstroom verrekend moet worden met de leasemaatschappij of werkgever of als de zakelijke stroom aan de (gast) gebruiker moet worden door belast.

Prijs* van dit laadpunt: €849,00

lolo-smart2

 

 

 

 

 

 

Omschrijving basis installatie:
Veelal voldoet een basisinstallatie waarbij het laadpunt op een zo’n kort mogelijke afstand van de meterkast wordt geplaatst. De beveiliging in de meterkast wordt aangepast met een extra aardlekautomaat. Via de muur of kruipruimte gaat de kabel door een sparing naar buiten. Het laadpunt wordt aan de gevel van het pand bevestigd. Na inbedrijfstelling wordt het laadpunt getest en ontvang je een duidelijke uitleg . Bij ieder laadpunt wordt een gratis laadpas geleverd om openbaar te kunnen laden.

Basisinstallatie pakket 1: € 375,00

Graafwerkzaamheden zijn niet inbegrepen.  Meer informatie over onze installatie pakketten treft u op onze website.

*Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Andere auto? Kijk dan eens bij de volgende merken: Mercedes C350Volkswagen GTE, Volvo V60 / XC90