Planner E-Mobility

Bij Laadpunt Nederland helpen wij de elektrische rijder met het maken van zoveel mogelijk elektrische kilometers. Door onze kennis van de automotive markt en elektro techniek kunnen wij antwoord geven op alle vragen omtrent het opladen van een elektrische auto. De particulier of zakelijke klant voorzien wij van een maatwerk oplossing voor het realiseren van Laadinfrastructuur. Dit varieert van een laadpunt thuis tot een Smart Charging openbaar laadplein.

Waar kom je terecht?

Laadpunt Nederland bestaat inmiddels 6 jaar en wij plaatsen laadpunten bij particulieren thuis en bij bedrijven op kantoor. Wij zijn uniek in de branche doordat we onze laadpunten zelf verkopen en ook zelf installeren. Wij zijn een echte specialist. Wij verkopen alleen A-merken van veelal Nederlandse producenten.

Het werk bij Laadpunt Nederland is heel divers. Van een lader thuis tot een laadplein met een flinke onderverdeelkast, we zijn van alle markten thuis. Naast installatie worden we door producenten ook vaak gevraagd om lastige storingen op te lossen of om een nieuw model te testen. Gecombineerd met de laatste technieken van Energy management en Load balancing weet je het zeker, je werkt bij een echte specialist.

De functie

Je komt te werken in een hecht team van vak-idioten. We zijn er allemaal op gebrand om goed werk af te leveren, maar ook om het werk leuk te maken. We helpen elkaar als er wat mis is en we lachen met elkaar als we wat meemaken. Als Planner speel je een belangrijke rol bij het coördineren van de werkzaamheden die door onze monteurs worden uitgevoerd voor diverse klanten. Dagelijks gaan deze monteurs op pad om laadpunten in Nederland te installeren en te onderhouden. Vanuit de collega’s van de afdeling sales ontvang jij de aanvragen voor de klant. Je beoordeelt, controleert en bereid het klantdossier voor als voorbereiding op de opdracht. Hierna start alle communicatie met de klant/monteur, het opstellen van de facturatie en de nazorg.

Zo ben je het ene moment bezig met de optimale route voor een monteur en het andere moment in overleg met de klant over een wijziging in de opdracht.
Kortom, een rol waarin je dagelijks bezig bent met duurzame dienstverlening en bijdraagt aan fantastische, complexe laadpunten in Nederland.

Wat ga je doen?

  • Plannen van installaties

  • Agenda beheer van de monteurs

  • (telefonisch) Contact met de klant onderhouden

  • Ondersteuning van monteurs bij last-minute wijzigingen in het veld

  • Controle van de opleveringskwaliteit

  • Laders digitaal activeren

Jij

Je beschikt over flink wat doorzettingsvermogen en je hebt een flexibele en gemotiveerde werkhouding. Daarnaast heb je een duidelijke eigen mening en je bent leergierig en perfectionistisch. Loyaliteit en collegialiteit staan bij jou hoog in het vaandel. De ideale kandidaat is accuraat, kan snel schakelen en is resultaatgericht. Uiteraard ben je zeer dienstverlenend en denk je mee vanuit het perspectief van de klant.

Ervaring op het gebied van planning is een duidelijke pré. Je bent voor minimaal 38 uur beschikbaar, werktijden zijn in overleg.

Interesse?

Zie jij jezelf al bij ons werken? Solliciteer direct en stuur je motivatie en CV naar hellen@laadpunt.nl

Solliciteer nu!