Loading...

Toyota gaat “Back to the Future”

26 oktober, 1985: Doctor Emmett ‘Doc’ Brown arriveert in zijn flitsende, vliegende versie van de ultieme jarentachtig auto DeLorean en overtuigt Marty McFly en diens vriendin Jennifer Parker om met hem naar de toekomst te gaan. Daar arriveren ze op 21 oktober 2015.

Zover is het bijna. In de film, gemaakt in 1989, zijn veel toekomstige technologieën te zien die destijds nog heel onwerkelijk leken maar als je dat nu bekijkt zijn veel onderwerpen in de film veel minder futuritisch zijn dan we toen misschien dachten. Denk hierbij aan zweef skateboards, hologram reclames en smart brillen. Een aantal zaken zijn zelfs al realiteit zoals mega flatscreen tv’s, een smartwatch die het weer voorspelt en video bellen.

Toyota speelt heel slim in op deze iconische datum met een geheimzinnige aankondiging op autogebied. In een video bespreken de hoofdrol spelers uit de film, Christopher Lloyd en de aan parkinson lijdende Michael J. Fox wat er zoal is uitgekomen van de futuristische snufjes uit de film. Dus op 21 oktober aanstaande gaat Toyota “back to the future” met een aankondiging vermoedelijk over de elektrische auto met brandstofcel.

Wat vind u eigenlijk van de waterstofauto?

Door Jobert Cornelis|oktober 16, 2015|Elektrische Auto, Geen categorie|0 Reacties

About the Author: Jobert Cornelis

"Sinds enkele jaren ben ik gefascineerd door de wereld van elektrische voertuigen, elektrisch laden en alternatieven voor het gebruik van fossiele brandstoffen. Ik merk dat de markt nog ondoorzichtig is en men veelal vervalt in allerlei technische termen. Als we willen dat de markt door een breed publiek omarmd wordt dan vereist dat een uitleg in duidelijke taal. Dat is ook de missie in onze blog en nieuwsbrieven, interessant, uitleg vanuit de praktijk en in begrijpelijke taal."

Geef een reactie