Een wildgroei aan laadpalen?

Bent u eigenaar van een of meerdere vastgoedobject(en) of heeft u deze in beheer voor uw klant? Dan zult u vast herkennen dat er steeds meer aanvragen komen voor oplaadpunten. Wij plaatsen regelmatig laadvoorzieningen voor onze klanten en komen steeds vaker een wildgroei aan laadpunten tegen. Wat zijn nou eigenlijk de voordelen van het plaatsen van een laadvoorziening? Wij willen u op deze pagina graag op weg helpen. Daarbij willen wij u ook graag wijzen op verstandig beleid voor de toekomst, een toekomst met alsmaar meer elektrische voertuigen.

Service

Steevast het meest gehoorde argument van onze klanten. Service rcihting de huurder of service richting de bezoekers. Wat ons betreft is dit een zeer valide argument om laadpunten te plaatsen. Service wordt vaak ook geassocieerd met gratis, dat is niet altijd terecht. Wij adviseren onze klanten om een marktconform en transparant tarief te hanteren voor het laden. Hiermee kunt u de investering ook terugverdienen.

De voordelen van Laadpunt Nederland

1 aanspreekpunt

Bij Laadpunt Nederland heeft u alle diensten rondom de aanschaf en het onderhoud van uw laadpaal bij één partij.

Onafhankelijk

Laadpunt Nederland geeft onafhankelijk advies over laadpalen, oplaadmethodes en vermogens.

Specialist

Bij Laadpunt Nederland hebben we alle nodige kennis en expertise in huis. Onze experts hebben een achtergrond in de automotive industrie en elektrotechniek.

Duurzaamheid

Tegenwoordig een veelomvattend begrip, maar met een aantal laadpunten bij uw pand wijst u alle bezoekers erop dat u nadenk over de toekomst. Een toekomst waarbij we steeds meer elektrische auto’s zullen gaan zien. Door als bedrijf deze manier van mobiliteit te stimuleren toont u een inspanning op het gebied van CO2 reductie.

Schaalbaar

  • Lukraak aftakken van verdeelkasten

  • Diverse ingegraven kabeltrajecten zonder documentatie

  • Geen inzicht in de afgenomen capaciteit

  • Geen inzicht in de resterende capaciteit van de hoofdaansluiting

  • Geen inzicht in de waarde van het stroomcontract met bijbehorende kosten

  • Geen meting van het verbruik dus ook geen doorbelasting

  • Geen verdeling van de laadstroom

Herkent u bovenstaande voorbeelden? Wij komen ze dagelijks tegen, gebrek aan beleid en technische kennis zijn de voornaamste redenen. Kiezen voor een schaalbare oplossing levert u op de lange termijn talloze voordelen. U kunt hierbij denken aan lagere instapdrempels, lage installatieprijzen, minder belasting op uw hoofdaansluiting en simpelweg meer mogelijkheden tot uitbreiding. Beleid is hierbij heel belangrijk en wij zien vaak dat dit moeilijk te vormen is. Het voorkomt echter dat u een wildgroei aan laadpalen krijgt.

Wij ondersteunen u graag in het opzetten van een schaalbaar beleid, dit doen wij geheel vrijblijvend.

Meer informatie?

Meer informatie over het aanschaffen van een laadpunt, de installatie en onze service? Bel ons!

FAQ
contact