Loading...

Vermogens analyse van uw elektrische installatie

Regelmatig krijgen wij de vraag of er wel voldoende vermogen beschikbaar is voor de installatie van laadpunten. Zijn de laadpunten niet te zwaar voor de elektrische installatie of juist andersom, kan ik niet met meer vermogen laden om de laadtijd van mijn auto te verkorten.

Laadpunt Nederland kan dit exact voor u in kaart brengen. Wij beschikken over speciale analysers die wij voor een periode van een week op locatie kunnen plaatsen om zo de wisselende en maximale belasting nauwkeurig in kaart te brengen. Waar en wanneer wordt er energie verbruikt. Wij meten dat van de voedingskabels tot aan de afzonderlijke stroomcircuits. Met speciale software wordt de analyse ingelezen om zo een volledig beeld te krijgen van het energieverbruik.

Daarnaast kan de vermogens analyse ook energieverlies vastleggen. Als hier spraken van is kan gekeken worden waar het verlies optreedt en eventueel verholpen worden. Hierdoor kunnen de energiekosten worden verlaagd.

De kosten voor een vermogensanalyse zijn slechts € 200,00 ( excl. reiskosten ) een investering die gemakkelijk is terug verdiend.

Door Jobert Cornelis|juli 17, 2015|Project in de Schijnwerpers|0 Reacties

About the Author: Jobert Cornelis

"Sinds enkele jaren ben ik gefascineerd door de wereld van elektrische voertuigen, elektrisch laden en alternatieven voor het gebruik van fossiele brandstoffen. Ik merk dat de markt nog ondoorzichtig is en men veelal vervalt in allerlei technische termen. Als we willen dat de markt door een breed publiek omarmd wordt dan vereist dat een uitleg in duidelijke taal. Dat is ook de missie in onze blog en nieuwsbrieven, interessant, uitleg vanuit de praktijk en in begrijpelijke taal."

Geef een reactie