FAQ items aan het laden...

BMW 3-series Sedan PHEV

Over de BMW 3-series Sedan PHEV

De BMW 330e Sedan is een Plug-in Hybridevariant van de BMW 3 Serie Sedan en combineert de voor BMW kenmerkende rijdynamiek met de mogelijkheid om puur elektrisch te rijden en ongeëvenaarde efficiency over langere afstanden. Een combinatie van BMW eDrive-technologie, ontwikkeld volgens de BMW EfficientDynamics filosofie, met een BMW TwinPower Turbo benzinemotor levert een efficiënte en dynamische plug-in hybride aandrijflijn op die perfect past bij BMW.

Een BMW 3 Serie Sedan met de verbruikswaarden van een compacte stadsauto. Dankzij de BMW eDrive technologie van BMW EfficientDynamics is in puur elektrische modus een actieradius van ca. 35 kilometer mogelijk – lokaal emissievrij en zonder brandstofverbruik. De hoogspanningsaccu is daarbij ondergebracht onder de bagageruimte. Met een volume van 360 liter is deze ideaal voor dagelijks gebruik – zonder af te doen aan comfort, functionaliteit en gevoel van ruimte. Daarnaast biedt de plug-in hybride optimale tractie en wendbaarheid dankzij het sportief afgestemde onderstel en volwaardige rijdynamische eigenschappen in alle rijmodi. Zo overtreft de BMW 330e Sedan ook met zijn dynamiek alle verwachtingen. Een toekomstgericht autoconcept dat zijn gelijke niet kent.

Hoe lang moet de BMW 3-series Sedan PHEV opladen?

Hoe snel u uw BMW 3-series Sedan PHEV kunt opladen, hangt af van verschillende factoren. U doet er goed aan om een laadpaal te kiezen, die de capaciteiten van uw BMW zo goed mogelijk kan benutten. De BMW 3-series Sedan PHEV heeft een laadvermogen van 3.7 kW. Hieronder ziet u hoe lang het opladen van deze BMW duurt met verschillende sterkten oplaadpalen.

Welke laadpaal is geschikt voor de BMW 3-series Sedan PHEV?