FAQ items aan het laden...

BMW 5-series Sedan iPerformance

Over de BMW 5-series Sedan iPerformance

De BMW 530e iPerformance Sedan combineert een elektromotor en een 4-cilinder benzinemotor tot de efficiënte Plug-in Hybride aandrijving BMW eDrive. Daarmee maakt hij puur elektrisch, lokaal emissievrij rijden mogelijk op kortere ritten met dynamische rijprestaties en biedt – in combinatie met de 4-cilinder benzinemotor – bovendien comfortabele rijeigenschappen voor lange ritten.

Belangrijkste componenten van deze aandrijving zijn een 135 kW (184 pk) sterke 4-cilinder benzinemotor met BMW TwinPower Turbo technologie, een elektromotor met 70 kW (95 pk) en een hoogvoltage lithium-ion-accu met een capaciteit van 9,2 kWh. Puur elektrisch bedraagt de actieradius maximaal 45 km, de elektrische topsnelheid bedraagt 140 km/h.*

Creatief denken. Meegaan met de tijd. Twee essentiële concepten voor duurzaam succes. De BMW 530e iPerformance Sedan voert beide benaderingen perfect uit en blijft zo zijn tijd vooruit. Hij focust op elektriserend rijplezier en zorgt dankzij de Plug-in Hybride aandrijving voor toekomstgericht rijden.

 

Hoe lang moet de BMW 5-series Sedan iPerformance opladen?

Hoe snel u uw BMW 5-series Sedan iPerformance kunt opladen, hangt af van verschillende factoren. U doet er goed aan om een laadpaal te kiezen, die de capaciteiten van uw BMW zo goed mogelijk kan benutten. De BMW 5-series Sedan iPerformance heeft een laadvermogen van 3.7 kW. Hieronder ziet u hoe lang het opladen van deze BMW duurt met verschillende sterkten oplaadpalen.

Welke laadpaal is geschikt voor de BMW 5-series Sedan iPerformance?