FAQ items aan het laden...

BMW X5 plug-in hybrid

Over de BMW X5 plug-in hybrid

Het beste van twee werelden, verenigd in één uitgesproken comfortabele plug-in hybrid met standaard vierwielaandrijving: de BMW X5 xDrive40e. Innovatie gecombineerd met de luxe en veelzijdigheid van een BMW X5. Indrukwekkende rijdynamiek, hoogste efficiency en milieuvriendelijkheid – een uniek concept dat perfect is afgestemd op de kwaliteiten van een Sports Activity Vehicle.

De BMW X5 Plug-In Hybrid is de enige auto in zijn segment met continue xDrive : permanente vierwielaandrijving voor optimale tractie en wendbaarheid. En u geniet van standaard Navigatie Professional met 3D-weergave en het exclusieve Pre-Conditioning. Deze intelligente klimaatregeling zorgt ervoor dat u altijd met een aangename temperatuur instapt. Rijd dit jaar nog een BMW X5 Plug-In Hybrid en profiteer van het beste van twee werelden.

Hoe lang moet de BMW X5 plug-in hybrid opladen?

Hoe snel u uw BMW X5 plug-in hybrid kunt opladen, hangt af van verschillende factoren. U doet er goed aan om een laadpaal te kiezen, die de capaciteiten van uw BMW zo goed mogelijk kan benutten. De BMW X5 plug-in hybrid heeft een laadvermogen van 3.7 kW. Hieronder ziet u hoe lang het opladen van deze BMW duurt met verschillende sterkten oplaadpalen.

Welke laadpaal is geschikt voor de BMW X5 plug-in hybrid?