FAQ items aan het laden...

Kia Optima PHEV

Over de Kia Optima PHEV

De nieuwe Kia Optima Plug-in Hybrid maakt indruk. Als milieuvriendelijke hybride combineert hij een laag brandstofverbruik en lage uitstoot met heel veel klasse. Dynamische lijnen en sportieve verhoudingen zetten de toon, en dankzij aandacht voor ieder detail ziet hij er vanuit iedere hoek indrukwekkend en stijlvol uit.
De zeer indrukwekkende Optima Plug-in Hybrid bewijst dat minder uitstoot niet ten koste gaat van maximale prestatie. Dankzij zijn geavanceerde aandrijflijn combineert hij efficiency met dynamisch rijgedrag. Dit zorgt voor een snelle en soepele overgang van elektrische naar hybride (brandstof/elektrisch) aandrijving, zowel in stadsverkeer als op de snelweg.
Het op de bestuurder gerichte interieur van de nieuwe Optima houdt je met een hele serie handige – en handsfree – features verbonden en up-to-date. Dankzij de draadloze oplader ben je altijd bereikbaar en het Harman/KardonTM geluidssysteem levert premium geluidskwaliteit. Met de keuze uit 7″ of 8″ navigatieschermen weet je altijd waar je naartoe moet en dankzij zeven jaar gratis kaart-updates heb je altijd de laatste info tot je beschikking.

Hoe lang moet de Kia Optima PHEV opladen?

Hoe snel u uw Kia Optima PHEV kunt opladen, hangt af van verschillende factoren. U doet er goed aan om een laadpaal te kiezen, die de capaciteiten van uw Kia zo goed mogelijk kan benutten. De Kia Optima PHEV heeft een laadvermogen van 3.7 kW. Hieronder ziet u hoe lang het opladen van deze Kia duurt met verschillende sterkten oplaadpalen.

Welke laadpaal is geschikt voor de Kia Optima PHEV?