FAQ items aan het laden...

Mazda MX-30

Over de Mazda MX-30

Het is zover. De allereerste 100% elektrische auto van Mazda is een feit. En het resultaat is op werkelijk alle vlakken groots. De Mazda MX-30 is een echte crossover, met een imposant voorkomen en een hoge instap. Daarmee oogt hij – in tegenstelling tot de meeste elektrische auto’s – bijzonder ruim. Dat gevoel wordt benadrukt door de zogenaamde freestyle achterdeuren, die in tegenovergestelde richting openen.
De Mazda MX-30 is nu al een prijswinnaar! Dankzij het al eerder geprezen Kodo design heeft ook de MX-30 de Red Dot Design Award gewonnen.

Heb je een eenmanszaak of ben je ZZP-er? Dan is de Mazda MX-30 het antwoord op jouw mobiliteitsvraag. Niet alleen op het gebied van duurzaamheid, maar ook als het gaat om de kosten voor mobiliteit te verlagen. De Mazda MX-30 beantwoordt niet alleen jouw vraag naar een innovatieve en duurzame auto, maar ook die van je medewerkers. De MX-30 heeft lage aanschaf- en verbruikskosten en daarnaast een hoge restwaarde zoals je gewend bent bij Mazda.

Hoe lang moet de Mazda MX-30 opladen?

Hoe snel u uw Mazda MX-30 kunt opladen, hangt af van verschillende factoren. U doet er goed aan om een laadpaal te kiezen, die de capaciteiten van uw Mazda zo goed mogelijk kan benutten. De Mazda MX-30 heeft een laadvermogen van 6.6 kW. Hieronder ziet u hoe lang het opladen van deze Mazda duurt met verschillende sterkten oplaadpalen.

Welke laadpaal is geschikt voor de Mazda MX-30?