FAQ items aan het laden...

Mercedes-Benz B-klasse Electric Drive

Over de Mercedes-Benz B-klasse Electric Drive

De nieuwe Mercedes-Benz B-Klasse Electric Drive is gebaseerd op de conventioneel aangedreven B-Klasse. De stille en emissievrije aandrijfkracht is afkomstig van een ruim 100 kW sterke elektromotor. Typerend voor elektromotoren is dat het maximumkoppel van 310 Nm van de B-Klasse Electric Drive direct voorhanden is wanneer het ‘gaspedaal’ wordt beroerd. Het resultaat is een krachtige acceleratie vanuit stilstand naar 100 km/u in een tijd die aanzienlijk onder de tien seconden ligt. Daarmee zorgt de krachtbron in de B-Klasse Electric Drive voor superieure rijprestaties en volop dynamisch rijplezier onder alle omstandigheden.

De topsnelheid van de B-Klasse Electric Drive is elektronisch beperkt op 160 km/u met het oog op het rijbereik. Die actieradius bedraagt ongeveer 200 kilometer. De krachtige lithium-ion batterij van de B-Klasse Electric Drive kan via elk standaard stopcontact worden opgeladen. Dankzij de intelligente plaatsing van deze batterij behoudt de auto het bekende, ruime interieur en de genereuze bagageruimte die zo kenmerkend zijn voor de B-Klasse.

Hoe lang moet de Mercedes-Benz B-klasse Electric Drive opladen?

Hoe snel u uw Mercedes-Benz B-klasse Electric Drive kunt opladen, hangt af van verschillende factoren. U doet er goed aan om een laadpaal te kiezen, die de capaciteiten van uw Mercedes-Benz zo goed mogelijk kan benutten. De Mercedes-Benz B-klasse Electric Drive heeft een laadvermogen van 11 kW. Hieronder ziet u hoe lang het opladen van deze Mercedes-Benz duurt met verschillende sterkten oplaadpalen.

Welke laadpaal is geschikt voor de Mercedes-Benz B-klasse Electric Drive?