FAQ items aan het laden...

Mercedes-Benz C-Klasse 350e

Over de Mercedes-Benz C-Klasse 350e

De nieuwe C 350 e maakt gebruik van de meest geavanceerde hybridetechniek die op dit moment voorhanden is. Hij is uitgerust met een hoogspanningsbatterij op basis van lithiumionen, die via een intelligent on-board oplaadsysteem aan een wallbox, een gewoon stopcontact of een van de steeds talrijker wordende openbare laadpalen kan opgeladen worden.

Het grootste potentieel voor de vermindering in verbruik bij hybridemotoren ligt in de maximale energieterugwinning tijdens vrijloop en remmen. Zodra het rempedaal wordt ingedrukt, neemt de elektromotor de vertraging over en functioneert daarbij als dynamo.

De beste strategie voor efficiënt rijden is een vooruitziende rijstijl. Als de precieze bestemming van de rit in het navigatiesysteem ingegeven is, dan worden de lading en ontlading van de hoogspanningsbatterij aangestuurd voor een optimaal energiegebruik voor de aangegeven afstand.

Hoe lang moet de Mercedes-Benz C-Klasse 350e opladen?

Hoe snel u uw Mercedes-Benz C-Klasse 350e kunt opladen, hangt af van verschillende factoren. U doet er goed aan om een laadpaal te kiezen, die de capaciteiten van uw Mercedes-Benz zo goed mogelijk kan benutten. De Mercedes-Benz C-Klasse 350e heeft een laadvermogen van 3.7 kW. Hieronder ziet u hoe lang het opladen van deze Mercedes-Benz duurt met verschillende sterkten oplaadpalen.

Welke laadpaal is geschikt voor de Mercedes-Benz C-Klasse 350e?