FAQ items aan het laden...

Mercedes-Benz GLC 4MATIC

Over de Mercedes-Benz GLC 4MATIC

De GLC 350 e 4MATIC vormt het bewijs dat stijl en duurzaamheid uitstekend met elkaar kunnen worden gecombineerd. Bij dit model wordt de opwindende rijervaring van de GLC gecombineerd met verbluffend lage verbruiks- en emissiewaarden. Wanneer er puur elektrisch wordt gereden, kan er bovendien vrijwel geluidloos worden weggereden en soepel worden geaccelereerd. Daarmee zorgt de PLUG-IN HYBRID van de GLC voor een nieuw, innovatief hoogtepunt.
Met een systeemvermogen van 155 kW (211 pk) + 85 kW (116 pk) en een maximumkoppel van respectievelijk 350 Nm en 340 Nm beschikt de GLC 350 e 4MATIC met een PLUG-IN HYBRID-aandrijving conform de NEDC-norm over een CO2-emissie van 59-64 g/km (afhankelijk van het type banden). Lokaal emissievrij rijden is eveneens mogelijk. De hybride aandrijving is uitgerust met een zeventraps automatische transmissie, waarmee een topsnelheid van 235 km/h kan worden bereikt.
Dankzij Silent Start kan er puur elektrisch worden gestart en weggereden; de verbrandingsmotor wordt pas aangezet op het moment dat er hogere prestaties moeten worden geleverd. Voor het opladen van de accu is twee uur vereist bij een oplaadpunt en vier uur vanuit een wandcontactdoos.

Hoe lang moet de Mercedes-Benz GLC 4MATIC opladen?

Hoe snel u uw Mercedes-Benz GLC 4MATIC kunt opladen, hangt af van verschillende factoren. U doet er goed aan om een laadpaal te kiezen, die de capaciteiten van uw Mercedes-Benz zo goed mogelijk kan benutten. De Mercedes-Benz GLC 4MATIC heeft een laadvermogen van 3.7 kW. Hieronder ziet u hoe lang het opladen van deze Mercedes-Benz duurt met verschillende sterkten oplaadpalen.

Welke laadpaal is geschikt voor de Mercedes-Benz GLC 4MATIC?