FAQ items aan het laden...

Mini Cooper S E Countryman ALL4

Over de Mini Cooper S E Countryman ALL4

Cruise elektrisch naar je werk en ontvlucht de stad in het weekend. Het kan allemaal met de nieuwe MINI Cooper S E Countryman ALL4. Met een elektrische actieradius van 42 km en een totale actieradius van 500 km, brengt de MINI Cooper S E Countryman ALL4 je waar je maar wil. En in een razendsnelle 6.8 seconden zit je op de 100 km/u. Wie zegt dat duurzaam rijden saai is?

De krachtbron van de MINI Cooper S E Countryman ALL4 is een hypermoderne lithium-ion accu. Een geavanceerd koelingssysteem houdt de accu op de optimale temperatuur, waardoor hij uitblinkt in vermogen en levensduur. Je kan de accu opladen via een gewoon 230/110-volt stopcontact of aan een speciaal auto-oplaadpunt. De oplaadplug vind je achter een klep in de linker side scuttle. Een LED ring rond de oplaadplug geeft aan als de accu aan het opladen is en toont de verschillende fases van het oplaadproces.

Hoe lang moet de Mini Cooper S E Countryman ALL4 opladen?

Hoe snel u uw Mini Cooper S E Countryman ALL4 kunt opladen, hangt af van verschillende factoren. U doet er goed aan om een laadpaal te kiezen, die de capaciteiten van uw Mini zo goed mogelijk kan benutten. De Mini Cooper S E Countryman ALL4 heeft een laadvermogen van 3.7 kW. Hieronder ziet u hoe lang het opladen van deze Mini duurt met verschillende sterkten oplaadpalen.

Welke laadpaal is geschikt voor de Mini Cooper S E Countryman ALL4?