FAQ items aan het laden...

Nissan E-NV200

Over de Nissan E-NV200

Wat gebeurt er als we de bekroonde Nissan NV200 minivan mixen met de toonaangevende 100% elektrische Nissan LEAF? Dan krijgt u de baanbrekende Nissan e-NV200 elektrische bedrijfswagen met 4% bijtelling. Deze gebruikt dezelfde beproefde technologie als de Nissan LEAF, wat betekent dat u meteen vanaf het begin zult genieten van de voordelen voor uw bedrijf. Dat komt omdat een 100% elektrisch voertuig de gebruikskosten drastisch vermindert terwijl uw bedrijf een groen imago ontwikkelt.

Twee uitvoeringen

De Nissan e-NV200 elektrische bedrijfswagen met 4% bijtelling heeft een laadruimte van 4,2 m³, genoeg voor twee volle europallets of een lading tot 795 kg. En met breed openslaande achterdeuren en twee schuifdeuren gaat het laden snel en eenvoudig.
Als u passagiers in plaats van pallets moet vervoeren, biedt de e-NV200 Combi met vijf zitplaatsen een ideale minivan. Met zijn ingenieuze modulaire zitplaatsen kunt u uw passagiers comfortabel meenemen, met voldoende ruimte voor bagage.

Naast de e-NV200 met 24kWh, introduceert Nissan in 2018 de e-NV200 met een 40kWh accupakket.

Hoe lang moet de Nissan E-NV200 opladen?

Hoe snel u uw Nissan E-NV200 kunt opladen, hangt af van verschillende factoren. U doet er goed aan om een laadpaal te kiezen, die de capaciteiten van uw Nissan zo goed mogelijk kan benutten. De Nissan E-NV200 heeft een laadvermogen van 6.6 kW. Hieronder ziet u hoe lang het opladen van deze Nissan duurt met verschillende sterkten oplaadpalen.

Welke laadpaal is geschikt voor de Nissan E-NV200?