FAQ items aan het laden...

Nissan Leaf (2018)

Over de Nissan Leaf (2018)

Voel de kracht van onmiddellijk versnellen en ga overal naartoe, steeds verder, zonder te hoeven tanken. Ervaar een slimmere, veiligere en gemakkelijkere manier om te rijden en kruip zelfverzekerder achter het stuur voor een zinderende rit. Schakel over op de nieuwe Nissan LEAF, de meest geavanceerde elektrische auto van Nissan.

Accelereren, afremmen en stoppen met slechts één pedaal. Ja, het kan! Het moeiteloze e-Pedal is alles wat u nodig hebt in de nieuwe Nissan LEAF. Het is simpel, leuk en geeft u ook nog eens meer controle.

Activeer Nissan ProPILOT als u in de file staat of op een eenbaansweg rijdt om te versnellen, af te remmen of te stoppen. Het zorgt er ook voor dat u in het midden van de rijbaan blijft en het houdt uw dode hoeken in de gaten.

Parkeer als een pro met ProPILOT. Geen ingewikkeld handen- en voetenwerk meer: ga lekker achterover zitten en geniet van het uitzicht. Met de nieuwe Nissan LEAF wordt parkeren een koud kunstje.

Hoe lang moet de Nissan Leaf (2018) opladen?

Hoe snel u uw Nissan Leaf (2018) kunt opladen, hangt af van verschillende factoren. U doet er goed aan om een laadpaal te kiezen, die de capaciteiten van uw Nissan zo goed mogelijk kan benutten. De Nissan Leaf (2018) heeft een laadvermogen van 6.6 kW. Hieronder ziet u hoe lang het opladen van deze Nissan duurt met verschillende sterkten oplaadpalen.

Welke laadpaal is geschikt voor de Nissan Leaf (2018)?