FAQ items aan het laden...

Nissan Leaf

Over de Nissan Leaf

De Nissan LEAF elektrische auto laat zien wat er kan gebeuren als u gelooft dat alles mogelijk is. Zijn revolutionaire ontwerp en technologieën die voor groot bereik zorgen maken autorijden en -bezit een exclusieve, nieuwe ervaring. Voor iedere automobilist die gelooft dat zijn of haar keuzes echt het verschil kunnen maken.
Koop een elektrische auto en zeg vaarwel tegen meer dan alleen brandstof. Olie verversen en afstellingen behoren ook tot het verleden. Dat komt doordat de Nissan LEAF elektrische auto niet beschikt over een interne verbrandingsmotor of een normale transmissie, en zodoende minder bewegende delen heeft. Dat betekent dat u een extra voordeel krijgt: zeer weinig onderhoud. En met potentiële belastingvoordelen en subsidies blijven de besparingen zich opstapelen.

De Nissan Leaf is verkrijgbaar met een 24kWh- of een 30kWh accupakket. Uitganspunt voor onderstaande berekening is de uitvoering met 30 kWh batterij.

Hoe lang moet de Nissan Leaf opladen?

Hoe snel u uw Nissan Leaf kunt opladen, hangt af van verschillende factoren. U doet er goed aan om een laadpaal te kiezen, die de capaciteiten van uw Nissan zo goed mogelijk kan benutten. De Nissan Leaf heeft een laadvermogen van 6.6 kW. Hieronder ziet u hoe lang het opladen van deze Nissan duurt met verschillende sterkten oplaadpalen.

Welke laadpaal is geschikt voor de Nissan Leaf?