FAQ items aan het laden...

Opel Ampera-e

Over de Opel Ampera-e

Angst voor een beperkte actieradius behoort tot het verleden: Volgens de New European Driving Cycle (NEDC) kan de nieuwe Ampera-e de 500 kilometer barrière doorbreken zonder opnieuw te laden. Dit maakt Opel’s nieuwe innovatieve elektrische model de beste binnen zijn segment.

De Opel Ampera-e is de elektrische revolutie voor dagelijks gebruik. Innovatieve camera- en radargebaseerde systemen verhogen de veiligheid en het rijplezier. De 4.17 meter lange Ampera-e biedt ruimte voor 5 passagiers en een laadvolume van 381 liter, dat duidelijk boven het gemiddelde ligt voor auto’s van een vergelijkbare totale lengte. De royale ruimte wordt mogelijk gemaakt door de slimme integratie van de tien batterijmodules. Het hele pakket ligt in de bodem van de auto en is aangepast aan de contouren van de auto. Dit betekent dat er geen ruimte wordt verspild. De batterij bestaande uit 288 lithium-ion-cellen en een capaciteit van 60 kWh is ontwikkeld in samenwerking met LG Chem.

 

Hoe lang moet de Opel Ampera-e opladen?

Hoe snel u uw Opel Ampera-e kunt opladen, hangt af van verschillende factoren. U doet er goed aan om een laadpaal te kiezen, die de capaciteiten van uw Opel zo goed mogelijk kan benutten. De Opel Ampera-e heeft een laadvermogen van 7.4 kW. Hieronder ziet u hoe lang het opladen van deze Opel duurt met verschillende sterkten oplaadpalen.

Welke laadpaal is geschikt voor de Opel Ampera-e?