FAQ items aan het laden...

Peugeot e-208

Over de Peugeot e-208

Deze onderscheidt zich met een krachtig ontwerp dat jeugdigheid en energie uitstraalt en nieuwe generatie PEUGEOT i-Cockpit met onder andere een 3D head-up instrumentenpaneel en tal van rijhulpsystemen die normaliter zijn voorbehouden aan de hogere marktsegmenten. De nieuwe Peugeot 208 is direct vanaf de introductie, drie verschillende aandrijfopties – elektrisch, benzine of diesel. De carrosserie blijft in alle gevallen gelijk. U kunt kiezen tussen een verbrandingsmotor of elektromotor zonder compromis!

De nieuwe PEUGEOT 208 heeft een sterke persoonlijkheid waarmee je gezien mag worden. De lage daklijn, de lange motorkap en krachtig gewelfde flanken onthullen zijn sportieve aard. Met frisse en originele carrosseriekleuren zal de nieuwe PEUGEOT 208 vooral opvallen. Zeker met de carrosserieafwerking ‘Black Diamond’, waarbij de bovenste helft van de carrosserie in zwart is uitgevoerd, de glanzend zwarte wielkastranden en raamlijsten, en de gepolijste velgen met inserts op GT Line en GT versterken het kenmerkende uiterlijk.

Ontdek in het interieur de nieuwe PEUGEOT i-Cockpit 3D van de nieuwste generatie. Ervaar de wendbaarheid en het intuïtieve rijgedrag dankzij het compacte stuurwiel met geïntegreerde bedieningstoetsen, het configureerbare instrumentenpaneel met uniek 3D-effect, het 10 inch HD touchscreen en de 7 ‘Toggle switches’ voor het snel bedienen van de belangrijkste functies. Pas ten slotte de sfeer in het interieur aan door te kiezen uit de 8 kleuren LED-sfeerverlichting.

Hoe lang moet de Peugeot e-208 opladen?

Hoe snel u uw Peugeot e-208 kunt opladen, hangt af van verschillende factoren. U doet er goed aan om een laadpaal te kiezen, die de capaciteiten van uw Peugeot zo goed mogelijk kan benutten. De maximale laadsnelheid van de Peugeot e-208 is op dit moment (nog) niet bekend. De onderstaande berekeningen zijn op basis van een laadsnelheid van 11 kW. Hieronder ziet u hoe lang het opladen van deze Peugeot duurt met verschillende sterkten oplaadpalen.

Welke laadpaal is geschikt voor de Peugeot e-208?